Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit költenél első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költenél első randin egy nőre?

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 13:35
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
0%
Azt értsétek meg, hogy van nem kevés nő, aki ingyen vacsorára utazik, szóval valahogy őket is ki kell szűrni. Nem azt mondom, hogy 0 Ft-ot fizetnék, csak értitek...
2023. dec. 30. 16:04
 22/59 anonim ***** válasza:
15%

20, hát ha te vagy a te nőid attól becsülik magukat sokra, hogy fizetnek nekik... hát oké... én ezt prostinak hívom...

Van pénzem és 100%-ban közös kasszán vagyok a párommal, nem kell megkérdeznie, ha venni akar ezt-azt.

De pont azért vagyunk így, mert tudom, hogy nem azért van velem, hogy lehúzzon. Hogy honnan tudom? Onnan, hogy parkaban sétálva, max eg ylimonádét megivva ismerkedtünk meg, nem pedig csilivili akármilyen helyeken ahol első dolgom lemenni lábtörlőbe.

Társat akarok magam mellé aki legalább olyan szinten önálló, mint én, nem szorul rá arra, hogy elbújjon mások mögé vagy hogy mindig kisegítsék. Számomra a NŐ ot kezdődik, hogy tartása van. Ez különbözteti meg a kislánytól. És akinek tartása van, az nem akarja, hogy pozitívan diszkriminálják csak azért, mert olyan kromoszómapárja van amilyen.

2023. dec. 30. 16:10
 23/59 anonim ***** válasza:
79%

#22 “hát ha te vagy a te nőid attól becsülik magukat sokra, hogy fizetnek nekik... hát oké... én ezt prostinak hívom...”

Igen, mert meghívni valakit egy kávéra, az egyenlő a prostitúcióval. Nagy bajok vannak nálad a toronyban?

Figyi, én ma este megyek egy első randira, sétálni megyünk. Nekem ez teljesen rendben is van, nem várom el senkitől, hogy egy vadidegenre, akit még csak képeken látott, tízezreket költsön egy étteremben, el sem fogadnám. De az meg a másik véglet, ha valaki olyan olcsójános, hogy az 1000 forintos kávézást is felezni akarná. Nem arról van szó, hogy ne lenne 500 forintom egy kávéra xD Hanem maga a gesztus, hogy hiányzik belőle az úriemberség, na az nálam a kizáró ok.

2023. dec. 30. 16:19
 24/59 anonim ***** válasza:
91%

Kezdem úgy érezni, hogy ebből lehetne egy incel tananyag is.

Fejezet címe: "Hogyan spórolj, ha netán randizik veled egy nő?"

Komolyan szerintem szégyen, ha valakiben nincs annyi gesztus, hogy alap dolgokat álljon egy nőnek. Ez puszta udvariasság amit más is írt. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, de egy kávé, egy forró csoki vagy bármi ilyesmi szerintem tökre belefér. Ilyen helyen pedig még 10.000-reket sem kell költeni.

De amilyen pasik vannak és amilyen sztorikat én már olvastam.. én tökre megértem, hogy a nők a rossz tapasztalat alapján egyáltalán nem akarnak már ilyesmit elfogadni.

Én egyébként azt is megértem, hogy vannak nők akik szeretik lehúzni a pasikat, de azok nem valószínű, hogy random randizgatnak pasikkal, hogy tudjanak vacsorázni... Lol..

2023. dec. 30. 16:26
 25/59 anonim ***** válasza:
0%
23, látom, el sem ovlastad amit írtam. AKkor meg minek kötsz bleém?
2023. dec. 30. 16:35
 26/59 anonim ***** válasza:
0%

"nem valószínű, hogy random randizgatnak pasikkal, hogy tudjanak vacsorázni"

meglepődnél...

2023. dec. 30. 16:36
 27/59 anonim ***** válasza:
18%

20

Én pont, hogy becsülöm magam, ezért nem kérek egyetlen férfi nagylelkűségéből sem. Nagylány vagyok, meg tudom venni magamnak, amit akarok.

2023. dec. 30. 16:38
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 4es! "Az én nőm" kb már max egy félig hasznos kategória.
2023. dec. 30. 16:41
 29/59 anonim ***** válasza:
24%
27es, végre egy igazi nő! :D
2023. dec. 30. 16:41
 30/59 anonim ***** válasza:
90%

#25 elolvastam. Én ennyit értettem belőle: “csóró olcsójános vagyok és mivel nem tudnék egy vacsorát se kifizetni egy nőnek, ezért csak azt tartom igazi nőnek, akire nem kell egy fillért se költenem”

Amúgy az a szerencse, hogy a való életben én soha egy randin sem tapasztaltam azt, hogy a pasi elfogadta volna a felezést. Mindig fizettek. Igaz meg is válogatom, hogy kivel megyek randizni, így nem ér csalódás.

2023. dec. 30. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!