Első közös karácsonyra (néhány hónap járás után) mennyit költenétek/költöttetek a párotok ajándékára?
Mi elmentünk egy játékboltba és vettünk játékokat.
Nem építőkockát, hanem makettokat, társasjátékokat :)
Én egy ezrest kaptam, ebből vettem neki egy tábla csokit meg egy orgona illatú gyertyát, amit meggyújtottunk vacsikor❤
14/L
Ő özvegy volt két gyerekkel (12 és 13 évesek), én 30 éves voltam. Jól bevitt a susnyásba:(
5 hónapja jártunk, ugye természetes volt, hogy a karácsonyt (szentestét is) együtt töltjük négyesben.
Kérdeztem tőle, hogy mégis, kb. mennyit szokott ő ajándékokra költeni, hogy legyen az ajándékozás. Erre azt mondta, hogy csak valami jelképeset szoktak ők. (Én persze elhittem).
Tényleg jelképeseket vettem, a fiának egy klassz meleg sálat, a lányának egy manikűrkészletet, neki egy könyvet. Letaglózó volt, amikor előrukkoltak a méregdrága ajándékaikkal, minden volt, csak nem jelképes.
Nem tudom, miért csinálta, mi jó volt ebben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!