Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit költenél első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költenél első randin egy nőre?

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 13:35
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
81%

Attól, hogy nem lesz folytatás, szerintem nem nagy kiadás 10.000 Ft.. mert elvégre nem randizol egy héten 4-5 alkalommal.. Most mi van akkor ha nem lesz folytatás? Legalább meg kell próbálni magatokat jól érezni és esetleg enni egy jót vagy valami..

Mint mondtam a "nagy" költekezéstől nem lesz egy randi jobb, de attól viszont lehet rossz, hogy valaki fillérbaszó.

Azt pedig ne felejtsük el, hogyha elhívok valahova egy lányt/nőt akkor az a minimum, hogy MEGHÍVOD! Mi az, hogy mondjuk elhívsz egy lányt pizzázni RANDI céllal és fizesse a saját fogyasztását? Szerintem elég udvariatlan.. és még akkor is kedves gesztus, ha nem lesz folytatás. Nem arról fog emlékezni rád az adott nő, hogy egy smucig farok aki még egy pizza árát is sajnálta.

2023. dec. 30. 14:12
 12/59 anonim ***** válasza:
16%
Semmit. Séta aztán meglátjuk.
2023. dec. 30. 14:24
 13/59 anonim ***** válasza:
0%
piára, meg kotonra, meg benzinre max. 4-5000 Ft
2023. dec. 30. 14:26
 14/59 anonim ***** válasza:
0%
Miért költsek rá? Akkor ezzel a nagyvonalúsaggal mindenkire is költhetnék, random emberekre.b
2023. dec. 30. 14:38
 15/59 anonim ***** válasza:
21%

10, megnyugtatlak, épp elégszer volt második alkalom is, meg párkapcsolat is belőle. Az elmúlt 15 évben néhány hónapnál tovább nem voltam sosem egyedül.

Alapvetően nem óhajtok pénzéhes nőkkel ismerkedni. A feministákat csípem, nekem szimpi, ha egy nő kiáll magáért, nem vár másra, hgoy eltartsa őt stb. És ebbe bizony az is beletartozik, hogy nem várja el, hogy meghívják, sőt, akár még sértőnek is tartja, elvégre miért kéne őt meghívogatni.

és nem arról van szó, hogy sajnálnám rá. Ismétlem. felajánlom, hogy meghívom és gond nélkül ki is fizetem. Csak miért is kéne. Nem gyerekekkel meg függőkkel akarok randizni, hanem felnőtt, független, önálló NŐKKEL.

2023. dec. 30. 14:46
 16/59 anonim ***** válasza:
0%
Feministaként szétadom a 15-ös választ.
2023. dec. 30. 14:50
 17/59 anonim ***** válasza:
12%
0
2023. dec. 30. 15:00
 18/59 anonim ***** válasza:
0%
16. ebben kivételesen igazatok van
2023. dec. 30. 15:05
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm

Nokent elso randin max egy kv vagy udito vagy tea. Eleg 1-1.5 ora ra.

Mindig olyan beulos helyre szervezem ahol van kiszolgalas, kikerem amit kerek fizetem. Majd ha megerkezik a pasas akkor megnezem 1.hogyan banik a szemelyzettel, 2.haljano e kofizetni amit rendeltem (max 1000.-)

Azt nem mondom el soha h mar fizetve van-e, amit kertem, mert erdekel hogy all ehhez a kerdeshez. Mikor keri a szamlat akkor alap-e kifizeti a fogyasztasom, felajanja h kifizeti vagy felesben keri a szamlat. Igazabol ez eleg sok mindent elovetit a jovore nezve.

Elso randin nem varom el h 10e-ket koltson a pasi. Boven eleg a gesztus h kifizetne amit rendeltem 🙂

2023. dec. 30. 15:24
 20/59 anonim ***** válasza:
73%
#15 el tudom képzelni milyen nőkkel lehettél párkapcsolatban. Végülis sok a magát semmire sem becsülő nő, simán lehetett esélyed ilyeneknél.
2023. dec. 30. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!