Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen fullos pasi minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fullos pasi minden bukszinak bejön?

Figyelt kérdés
[link]

#fiú #Indul a Mandula
2023. dec. 9. 13:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
79%

Bro, a képen linkelt embert most vitték el a rendőrök mert bedrogozva őrjöngött. Ez az ember valamikor jól nézett ki, igen, de amit művel, ahogy viselkedik, meg a drogok megtették a hatásukat és mára egy nagy nulla.

Bea se egy nagy szám…nemtudom milyen szintekről beszélsz, de ők a legaljába tartoznak

2023. dec. 9. 16:23
 22/34 anonim ***** válasza:
45%
Ferfikent mondom hogy egy Mario Casas vagy egy Channing Tatum nyomaba se er ez a bzi diszpinty. De anno fiatalon Jean-Claude Van Damme is eleg jokepu volt en ha no lennek oket szopkodnam inkabb.
2023. dec. 9. 16:35
 23/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem bírod leírni normális, hogy NŐ? Mik ezek a primitív proli bukszi, csaje, buxa, liba, bige és társai? Undorító vagy tényleg. Ennél még tán egy telepi suttyó is tiszteletteljesebben tud megnyilvánulni. Őszintén remélem, hogy az életben nem megy közeledbe nő! Mindenki sokkal jobban jár, ha ezzel a lekicsinylő stílussal, ahogy írsz a nőkről, messzire elkerül.
2023. dec. 9. 16:48
 24/34 A kérdező kommentje:
#25 Így kiakadni ilyen semmiségen,ez hihetetlen. Kedves Hölgyem(remélem hogy ez a megszólítás elég tiszteletteljes Önnek)szerintem pont ez a változatosság adja meg a magyar nyelv szépségét,ízét és izgalmát. Ennyi erővel én is kilehetnék attól hogy nők faszizzák a férfiakat mert ebbe simán bele lehet magyarázni hogy a férfi nemi szervvel azonosítják az egész személyt,tárgyiasítva őt ezzel. De lazább vagyok attól hogy ilyen dolgokon rugózzak meg úgy gondolom hogy emögött semmilyen negatív tartalom nincs igazából. Na mindegy, legyen szép estéje Kiskegyednek.
2023. dec. 9. 19:21
 25/34 anonim ***** válasza:
75%

Nab+!

Széttetovált, ostoba tekintetű pasi, meg a felfújt szájú, agyon sminkelt nő. Összeillenek. És a kérdező színvonaláról is sok mindent elárul, hogy neki ezek a primitív lények az etalon.

2023. dec. 9. 20:25
 26/34 anonim ***** válasza:
64%
Ez a nő vemhes? Kinéz vagy 40-nek szerencsétlen, de a pasija elég jó.
2023. dec. 9. 20:32
 27/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megtisztelő válaszod #25-ös de fenntartom a véleményemet hogy például egy ilyen párhoz képest ők más szintet képviselnek:

[link]

2023. dec. 9. 20:37
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még akkor sem lett volna az esetem, amikor korban hozzám illett volna a srác. Se arcra, se stílusra. A test meg mindig másodlagos volt nekem, amíg nem szélsőségesen gebe, túlgyúrt vagy elfolyósan kövér.
2023. dec. 9. 21:10
 29/34 anonim ***** válasza:
63%

#24 Te szimplán direkt tolod túl, mert vagy a totál tiszteletlen, proli bukszi, buxa, bige és hasonlóan ocsmány kifejezéseket nyomatod vagy átesel a ló túlfelére és hölgyezel és kiskegyedezel. Saját magad égeted csak a szándékos értetlenkedéseddel.

A nő, csaj, lány is simán megteszi, de te szándékosan ezeket a primitív szarokat nyomod, aztán nem érted, hogy jó érzésű embert miért rázza a hideg tőled.

2023. dec. 10. 11:21
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem látom fullosnak a pasit.
2023. dec. 11. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!