Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/34 anonim válasza:
Mondjuk aki buksiznak definiálja a nőket, már önmagában megmagyarázza, hogy esetlegesen miért kerülik őt messzire. Hányinger.
13/34 anonim válasza:
Olyan vicces, hogy incikék mit gondolnak arról, hogy milyen férfiak jönnek be a nőknek.
14/34 A kérdező kommentje:
Nem kell ilyen apróságokon fennakadni #11-es,igaz hogy írhattam volna a megszólításban úrhölgyet is de a megannyi szinoníma között amik éppen eszembe jutottak (mint például gádzsi,gáré,tyúk,pipi,liba,spiné,bige,bula) ez teljesen jónak tűnt.
2023. dec. 9. 14:39
15/34 anonim válasza:
Helyes srác, de nem az én korosztályom. És a tetkót sem szeretem.
18/34 A kérdező kommentje:
#19 Nyilván a szépség meg a jópasiság is relatív de úgy gondolom hogy ez a srác külső tekintetében a felső pár százalékba tartozik,én mondjuk szeretnék hasonlóan kinézni az biztos. A volt párja sem az a tipikus huszonöt évesen már ötvennek kinéző lepukkant,lelakott tipikus munkásnő hanem egy vele kb egy szinten lévő csaje aki azóta egy ismert magyar celeb párja aki már sikeresen fel is ütötte biztos ami biztos.
Egy ilyen kategóriás buxa azért nem áll össze egy akármilyen magamfajta fickóval,egy bizonyos szintet meg kell ütni nála,szóval a választása beárazza egy adott szintre a pasiját én úgy gondolom.
2023. dec. 9. 15:47
19/34 anonim válasza:
Téged még nem láttalak, de a csajtól nem vagyok oda.
20/34 A kérdező kommentje:
#21 Tőlem sem lennél az tuti.🤣
2023. dec. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!