Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők milyen fizura tetszik nektek?
Jöhet olyan is ami kifejezetten taszít :D
Kiváncsi vagyok, mondjuk mindenki linkeljen be egy bejövőst és egy undormányt xD.
Sokféle, ami jól áll az adott személynek. A teljesen kopasz nem szokott tetszeni, általában a hosszú sem, de most pont egy ilyen alakkal találkozgatok, meg az exem is hosszú hajú volt a kapcsolatunk egy szakaszában.
Nem maga a haj érdekel, csak az, hogy ne nézzen ki tőle idiótán az illető, mintha az anyja vágná neki ugyanazt a hajat iskolás kora óta, passzoljon a stílusához, ennyi.
Eddig mindenkinek ment a ✅, viszont kérek még képeket is mint 3#.
Köszönöm az eddigi vállaszokat.🙂
Igazából a hosszú hajúak sosem jöttek be. Aztán megismertem a mostani barátom, akihez a legjobban vonzódok az eddigi barátaim közül. És neki hosszú a haja 😃 Focista, általában össze szokta kötni. Leengedve kb a valláig ér, kicsit inkább fölé. "Férfiasan" fogja össze, nekem vonzó így. Ő tudja úgy hordani, hogy ez csak adjon a megjelenéséhez.
Egyébként ez a hossz, az enyém mellett még mindig rövidnek számít (fenékig érő hajam van).
3-as belinkelte Ákost, meg konkrétan egy nőt...
Nem értem a leszbikusok miért agonizálnak itt, miért érzik heteroknak magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!