Milyen nadrágokat hordotok nyáron ? Nagy divat most ez a virágos , színes , bő fazonú gatya. Nekem nagyon tetszik, ma próbáltam is párat , de felvéve nekem" tökös ". Olyan bő az ülepe és azfelett. Milyen felsővel kell használni ?
Köszi a válaszokat. Közben elfelejtettem , hogy kérdést tettem fel :) Amiket belinkeltél, nagyon szépek. Én csúnya sovány , csontos vagyok, a nővérem meg elég kövér. :( Mi is hordjunk ilyet ? Akkor majd megpróbálok kisebb nadrágokat, de az meg nem lesz olyan bő. Az olyan jó, ha nagyon bő. Miket viselsz még nyáron ? Nekem a háromnegyedes ujjú felsők is tetszenek és a tök egyszerű, melegítő fazonú halászgatyák. Bár ezek szerintem nem divatosak.
Sőt. A sima egyszínű tesipólók is bejönnek farmergatyával. Vagy szoknyával és tornacipővel, vagy egybetalpú papuccsal. Vagy a mesefigurás pólók.
Hétfőn megyek vásárolni és nézek akkor ilyen nadrágokat. :)
Egyberuháid vannak ? Milyenek tetszenek Neked ? Ja, tényleg , ebből a színes tengerparti gatyákból láttam térd alatt erőt , ami végig bő. Nincs gumírozás az alján. Nekem ezek is tetszenek.
Vannak viszont, amiknek van gumírozás, de ezek ilyen kemény , meleg anyagokból voltak, nem tudom én sem magamon elviselni.
Sajnos én nem tudok képeket linkelni, nem tudom, hogyan kell :D leírod majd ?
Tesóm mindenhol nagy :) tetszenek neki a színes övek, de pont azt kéne hanyagolnia. Irtó bejönnek az ejtett Vállú felsők nekem, de a nagy csontos vállaim miatt nem merem viselni. :(
Vannak szoknyáid ?
régen ruhás voltam, ma a bőnadrágot szeretem, bármikor jó, part, kirándulás, vacsora, séta...
hogy hogyan linkelj képet? nem vagyok egy műszaki zseni de majd megpróbálom valahogy leírni.
ha nem akarod a csontos vállad hangsúlyozni akkor lehetne olyan felsőd ami háromnegyedes zárt sima bő, de a derekánál vége is van, nem hosszú. ebbe nem fed el a sok anyag, de nem is tapad rád, hogy kiemeljen.
tesód esetleg cipőt hangsúlyozhatna, vagy dekoltázst. a színes öv tényleg nem jó ötlet, esetleg fekete, de attól függ hol molettebb. ha pont hasnál akkor nem. neked biztos jól áll majd a bő nadrág ha túl vékony vagy, mert nem leszel benne csontos, szerintem jó ötlet hogy arrafele próbálkozol, és nagyon kényelmes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!