Mennyire számít divatosnak ez a menyasszonyi ruha? Hosszú vagy inkább rövid fátyol illene hozzá? Ezt próbáltam fel elsőre és nekem tetszik. Csak esküvön elég sok lépcsőt kell majd megmászni. Szerintetek menne benne? Trollok kíméljenek .
Mindenképp hosszú fátyol.
Viszont annyira nem előnyös ez a sellő fazon a te alakodon.
A lépcsők miatt nem félnék, elölről nem tűnik olyan durván hosszúnak, hogy útba legyen.
Túl széles a felsőtested/nagy a melled ahhoz, hogy ez a ruha jól álljon.
Ez a típusú ruha annak áll jól aki tökéletes homokóra alkat kisebb mellekkel.
Szerintem a deréköv nem kell. Az inkább olyan ruhakon mutat jól, ahol normál helyen válik ketté a szoknyaresz a felsoresztol.
Egyébként nem rossz a ruha, de állítólag az ember lánya egyből érzi, hogy na ez a nagybetűs ruha. Ha itt kerdezel idegeneket, akkor valószínűleg nem ez lesz a te ruhád.
"A szalonban direkt ezt ajánlották mikor mondtam hogy sellő szabású ruhát szeretnék"
Persze, hogy sellő fazont adnak ha azt kérsz.
De pont ezért tettük fel a kérdést: miért pont ilyent?
Amit most pinterestről linkeltél az nem sellő. Tudod egyáltalán a sellő milyen? Neked nem áll jól, és nem azért mondjuk, mert undokok vagyunk hanem mert túl nagy a melled egy ilyen ruhához, szinte eltűnik benne a derekad és csípőd.
Csak próbálj fel egy olyan ruhát ami jobban kiemeli természetesen módon a derekad (és nem csak övvel) és meghagyja a csípőd vagy épp szélesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!