Komresszios harisnyat irt fel az orvos.ilyen melegben hogy hordjatok? En ff vagyok. Probaltam .de nagyon meleg hosszunadrággal
Sehogy. Vegyél a patikában diozmin hatóanyagú szert! Először nagyobb dózisban szedd (3*2) aztán pár naponta csökkentsd az adagot. Majd fenntartóban érdemes szedni 1*1-et naponta.
Nem tudom Neked miért írta fel az orvos a harisnyát, de valszeg a rossz visszér keringés miatt. Ilyenkor nyáron kitágulnak az ereink, nagyon sok embernek dagad a lába. Aki erre hajlamos már májusban el kezdheti szedni, elkerülendő a problémát.
Ilyen melegben nem a legjobb, de én is hordok, mert nekem is van pár visszerem és sokat ülök... Azaz jól jön az a harisnya, nem feltétlenül kell gyógyharisnya, mert sokkal drágább.
Én ajánlom a Bellinda 40-50enes harisnyáit,ha megnézed a mérettáblázatot, ki tudod választani ami jó lehet. Ajánlom, hogy eggyel kisebb mértétűt vegyél, akkor jó passzos lesz a lábadon! Én a perfect fajtát szoktam venni, de van kimondottan ülő-utazó harisnya, fit in form néven.
Ha van interspar felétek, ott vannak ezek a harisnyák. Olcsóbb és kényelmesebbek, szebb is mint a gyógyharisnya!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!