Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! nektek bejön, ha a lánynak van egy pici pocakja, vagy inkább a lapos hasat preferáljátok?
nem arrol van szó, hogy kövér, hanem hogy nem lapos a hasa, hanem picit gömbölyödik
arra gondoltam, talán aranyos, de a lapos has meg tök szép, szóval nem tudom
Egy picit túlaggódod szerintem, semmit nem jelent pár kiló.
Ha csak ezért szeret valaki, az sokat nem ér szerintem.
aki szavazott egyik vagy másik oldal mellett, ki tudná esetleg fejteni, hogy a másik verzió miért nem tetszik neki?
( pl ha a pici pocakra szavazott, akkor azt hogy a lapos has miért nem tetszik neki)
nagyon érdekelnek a vélemények
Érdekes, én 63 kiló vagyok, és van párom, aki nem nős, nincs gyereke, megkérte már a kezemet (szóval nem kalandot keres), és nem mamahoteles, már 23 évesen se volt az. Ja, és nem hatalmas szerencse, hanem minden ujjamra jutna 20 másik, és igencsak jó pasik is. Szóval hatalmas hazugság.
Átlag/afeletti magassághoz nézve 50 kiló alatti nőkre leginkább beteg állatok hajtanak.
5
Ritka kivétel. És az a 20 is csak b*szni akar, nyugi...
7
Nem, nem vagyok semmilyen ritka kivétel, hanem neked vannak téveszméid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!