Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek bejön ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön ha egy nő kezdeményez nálatok?

Figyelt kérdés

Mi az ami még belefér ilyen téren? Vagy jobban szerettek ti hódítani?

Lazább kapcsolatról lenne szó.

2023. júl. 12. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem be jön. 3x
2023. júl. 12. 15:06
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

Odajön. Kis csevej, ha azt látja hogy vevő vagyok rá, akkor kérdezze meg, hogy lenne kedvem meginni vele valamit. Kb ennyi. Nem kell ettől félni, pláne ha lazább is elég.

2023. júl. 12. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Ha nem kezdemenyezek nala, annak oka van, es azutan sem fog valtozni, hogy o probalkozik. Majd en kiszemelem magam, hogy kivel akarok ismerkedni.
2023. júl. 12. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ez nehéz megközelítés. Nyilván, ha valaki tetszik, attól jól esik a kezdeményezés. De aki tetszik, annál fogok kezdeményezni... 🤔 szóval...

Tehát eddig csak olyanok kezdeményeztek nálam akik iszonyat rondák.

Ezzel nem akarom elvenni a kedvedet, mert nyilván nem jelent semmit az, hogy még nem kezdeményezett nálad a kiszemelted. De ne éld bele magad abba, hogy ha kezdeményezel, akkor utána minden jó lesz.

És ez így is van... aki kezdeményező típus, az tudja, hogy a legtöbb beszélgetés nem jut tovább pár bájcseverészésen.

2023. júl. 12. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:
28%

Ha szimpatikus, akkor természetesen hogy örülnék neki.

Én már 3x kezdeményeztem, mindegyik bunkón reagált, pedig előtte úgy néztek rám mint egy szerelmes tinilány...

Én ezek után nem fogok egyből odamenni...

2023. júl. 12. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Elme létezik.

Igen sok személyiség szereti ezt.

2023. júl. 12. 16:02
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Nálam nem az fogja meghatározni hogy alakul egy kapcsolat, hogy ki kezdeményez. De nyilván, ha szimpatikus és érdeklődő/nyitott felém akkor annak örülnék.
2023. júl. 12. 16:07
 8/12 anonim válasza:
30%
Nekem színpatikus, ha egy lány kezdeményező típus, mert ez a további kapcsolatunkra is jó hatással lehet.
2023. júl. 12. 16:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél nekem bejön ha lesmárol és rámarkol a farkamra.
2023. júl. 12. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Még nem fordult elő, égi csoda lenne.

Azt hinném elsőre, hogy szívat.

2023. júl. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!