Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok minden apró részletet arról, hogyan kezdeményezzek olyan lányoknál, akiket nem ismerek, csak meglátom, bejön, és le akarom szólítani? (18/f)
"Szia, jöttem, hogy idegesítselek!"
Gyorskajáldába az ember azért megy, hogy egyen, nem azért, hogy terrorizálják. Buszon még esetleg, de ez a leszólítgatás amúgy sem működik, az első két perc után nem igazán van miről beszélni, és ellaposodik az egész.
inkább csak akkor próbálkozz, ha úgy látod te is bejössz neki (többször is nézett, szemeztetek)
úgy viszont menj oda, bármilyen (viszonylag azért normális) indokkal
Azért kérdezem, hogy beszéljek ismeretlen lányokkal, mert eddig egyszer sem volt olyan, hogy egy lánnyal szemeztem volna, vagy összemosolygunk...ha ilyen van, venném a lapot, hidd el.
Tehát a kérdésemet még egyszer: Ha van egy lány, aki nekem bejön VALAHOL (meki, bár, billiárdterem, vagy csak szimplán egy park) hogyan szólítsam le, milyen kérdést/kérést mondjak, amiből aztán lehet építeni egy beszélgetésbe?
nem, mert még nem volt olyan, hogy vennem kellett volna...
Az eddigi utolsó válaszadónak meg köszönöm a válaszát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!