Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliból, aki nagyon bejön, és szoktunk szemezni. Úgy gondoltam, hogy majd a nyáron bejelölöm, és ráírok, hogy beszélgetést kezdeményezzek és jobban megismerjem, és megtudjam hogy bejövök-e neki.

De hogy kezdjem el? Egy sima "Szia mizu?"-val mégse kezdhetek

2013. jún. 8. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Hé te! Kű kóla? ;)

Mondjuk ezt inkább a diszkóban. Előbb hívd el diszkóba aztán majd ott indíthatsz ezzel. :P

2013. jún. 8. 14:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Egyéb értelmes válasz?

Az milyen, hogy: Szia, hogy telik a nyarad?

Ha visszaír és megkérdezi hogy az enyém hogy telik, abból már talán lehet valami.

2013. jún. 8. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Odamész hozzá és beszélgetést kezdesz. AKÁRMIRŐL!
2013. jún. 8. 15:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát,ahogy észrevettem, ő társaságban egy visszahúzódóbb lány és mindig a barátnőivel van. Én nem vagyok az a visszahúzódó típus, de csajozás terén még nincs tapasztalatom és egy kicsit tartok odamenni és felhozni egy random témát mert lehet hogy gáznak tartana
2013. jún. 8. 15:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. jún. 8. 16:22
 6/7 anonim válasza:
Szia!Lehet hogy nincs tapasztalatod viszont nyugattan odamehetsz hozzá csak úgy ismerkedni is hiszen nem bűn és abból nem az jön ki rögtön hogy szerelmes vagy belé, mivel csak ismerkedsz;) de hogyha a lánynak bejössz és oda mész hozzá látni fogod rajta hogy tetszel e neki valahogy megérzed:)(attól függ milyen "típus") amúgy nekem nagyon ismerős a szitu nem azért mert velem is ez van hanem mert én is belezúgtam egy fiúba a suliból és szoktunk szemezni :DD véletlenül nem léaksz Dunaharasztian és nem vagy 8.-os?Bocs hogy megkérdezem:D
2013. jún. 8. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem ott lakom, és 9-edikes vagyok, de azért sok sikert neked is! :)
2013. jún. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!