Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek bejön ha valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek bejön ha valaki az utcán, plázában vagy például a könyvtárban szólít le egy férfi?

Figyelt kérdés

Korábbi barátnőimet mind iskolából és közös társaságból ismertem meg, de rengetegszer látok szép és szimpatikus lányokat a fent megnevezett helyeken és egyszerűen odamennék hozzájuk, de ilyen helyen még sosem ismerkedtem, nem tudom a nők erre mennyire vevők. Manapság rengetegen online ismerkednek, nem is tudom, hogy manapság a személyes leszólítás az nem-e furcsa már vagy kizáró ok. Budapesti vagyok szóval tudom, hogy ha nem megyek oda egy lányhoz, akkor kb. 0%, hogy újra látom.

Nyilván nem úgy mennék oda pl. egy könyvtárban valakihez, hogy éppen szakdolgozatot ír és elmélyülten olvas vagy példul egy plázában eszik éppen.

26/F

2023. jún. 28. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Az utcán nem. Ott a lányok éppen sietnek valahova.

Plázában sem. Ott a lányok plázáznak.

Könyvtárban se, mert oda tanulni és olvasni jár az ember.

A buli is kizárva a lent említett link után:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1228..

2023. jún. 28. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Csak akkor lehet az utcán leszólítani, mikor neten le kell írni, hogy ne neten ismerkedj! :D Ha ezt gyakorlatilag valósítanád meg, hirtelen kiderülne, hogy az sem jó.

Persze gondolom emberfüggő. Majd ha 100 nőből a 101. fog igent mondani, akkor végül is igazuk volt, hogy lehet utcán ismerkedni, csak ne add fel a 12. leszólítás után?!

2023. jún. 28. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem simán. Nincs ezzel semmi gond.
2023. jún. 28. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem jönnek túl közel, főleg nem érnek hozzam addig lehet

A váci utcában rengetegszer szólítottak le

Sajnos volt aki a kezemet megfogta

2023. jún. 28. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
NEM!
2023. jún. 29. 06:49
 6/11 anonim ***** válasza:
19%

Ha az utcán szólítasz le egy nőt egyértelműen csak a külseje miatt teszik.

Normális nő az ilyen embert lepattintja.

Társaságban, ha már többször találkoztatok, sokat beszélgettetek, akkor lehet randira hívni.

Ha csak egy menet kell, semmiképpen sem randiról, vagy párkapcsolatról beszélünk.

2023. jún. 29. 06:53
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Mert mi az istennek kellene először tetszeni egy nőn?

Ha meglatsz valakit aki úgy megfog hogy az az egy esélyed van hogy utána mész az utcán különben soha nem látod, akkor ne legyen elég tökös egy férfi hogy ezt megtegye?

Továbbra sem a nő szólítja meg a férfit hanem fordítva

2023. jún. 29. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen rendben van az utca és a pláza is. Lehet nem látod többet a csajt, nehogy elszalaszd a lehetőséget. Engem szólítottak le buszmegállóban, nagyon kedves és udvarias volt a srác, úgyhogy adtam neki egy esélyt.
2023. jún. 29. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Engem szólítottak már le kvázi utcán. Azért nem lett belőle semmi, mert foglalt voltam. Különben meg szimpatikus volt a srác és lehet megengedtem volna, hogy randira hívjon így 🤷🏻‍♀️
2023. jún. 29. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Nálam ugyanaz, mint 9-esnél. Jegyben jártam, az egyetem előtt szólított meg. Ha nem lettem volna foglalt, adtam volna esélyt:)
2023. jún. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!