Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy ilyen jóképű férfi a nyugati nőknek már csúnya?
Ennek a racepillhez is lehet köze miszerint szerintük csak egy nordikus árja lehet jóképű?
Te most komolyan egy megrendezett "randi" alapján ítélkezel, amit nem tudom milyen gagyi valóságshow-ból emeltek ki (és vágtak meg)? Jaj...
Egyébként szerintem sem helyes a férfi (bár nem értem, hogy miért kell emögé rasszizmust gondolni); tudod, ízlések és pofonok.
És mégis miből szűrted le azt a következtetést, hogy azért lépett le, mert ronda? Oké, ez a címe a videónak, de amúgy mi utal erre a videóban?:D
Sajnálom, hogy ilyen komplexusokkal küzdötök, de ezerszer leírtuk már, hogy ha ilyen gondjaitok vannak, forduljatok pszichológushoz vagy pszichiáterhez. Ha meg nem vagytok hajlandóak, akkor legalább ne gyártsátok a baromságot az internetre és ne mérgezzetek meg vele fiatalokat, akik tapasztalat hiányában képesek hinni nektek...
Amúgy ja....
Egyrészt a videó szarrá van vágva, a beszélgetésük egy jelentős részét nem láttuk, hiszen ugye a végén kiderült, hogy amúgy rendelést is adtak le, szóval legalább kell lennie egy 5-8 perces beszélgetésnek amiből jóformán semmit sem láttunk. AMit láttunk, az vallatásnak tűnt.
Nomeg persze meg van rendezve az egész. Tudod, hogy mekkora felszerlés és hány ember kell ahhoz, hogy ennyi szögből fel legyen véve az egéz? Plusz bemikrofonozva stb.... Szóval ez nem egy randi volt, hanem egy eljátszott jelenet.
És akkor igen, még beszélhetünk arról is, hogy ha megnézed mennyire szaporodnak a nordikus külsejű emberek és mennyire a mindenki más, rájöhetsz, hogy azért csak megy a dolog másoknak is:D
1
Ezzel a kommenttel teljes mértékben aláástad a jóemberkedő hisztidet.
"Ráadásul ez a nő olyan, hogy szebb patkány ütöttem meg már a pincében…"
Rondább nőd sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!