Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egy ilyen jóképű férfi a nyugati nőknek már csúnya?

Figyelt kérdés

[link]

Ennek a racepillhez is lehet köze miszerint szerintük csak egy nordikus árja lehet jóképű?

2023. máj. 25. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
63%

Igazi nyugger duma.

Az meberiség akármerre haladásának meg semmi köze ahhoz, hogy nincs nőd és olyan udnorító a belsőd, mint a kérdezőé.

2023. máj. 30. 18:45
 72/75 anonim ***** válasza:
0%
71. Családom van, a többit nem mondom mert nagyképűnek tünnék. Ha már társadalom, akkor van két innovációm ami a szakmámban az én nevemmel fémjeleznek, az egyik a diplomamunkám, a másik egy pár évvel utána történt fejlesztés. Mind a kettő olyan biztonságtechnikai eszköz, ami lehetséges hogy érted is van csak te nem tudsz róla. Annyira undorító vagyok, hogy sok olyan tárgyat készítek amik rászorulóknak történő adománygyűjtés fődijja. Támogatok állat és természetvédő egyesületeket, speciális mentő és kutató szervezetet. Ahol megjelenek ott szeretnek. Hogy te a gyk-n mit gondolsz rólam, ezt az egészet nem befolyásolja. Véleményem lehet, nem?
2023. máj. 30. 18:55
 73/75 anonim ***** válasza:
79%

70

Soha ilyen jólét, soha ekkora szabadság, soha ilyen széleskörű béke nem volt még a világon.

Mégis mi a problémád?

2023. máj. 30. 19:28
 74/75 anonim ***** válasza:
79%
Nos igen, kifejezetten undorító az önfényezésed. Ügyesen alátámasztottad a 71-es hozzászóló megállapítását. :D
2023. máj. 30. 19:29
 75/75 anonim ***** válasza:
15%
Mint mondtam ez nem az én bajom! Mi a az én bajom? Az hogy ez a világi jólét hazugságokra épül minden szinten. Tudnék mesélni olyan dolgokról akár a tudományos éltet érintőről, amitől bárkinek kinyílna a bicska a zsebében. A nagy *zöls" forradalomról, ennek okáról. Csak ezeket annyira konteós dolgokká tettek. A nyugati jólét áráról tudsz valamit? Nem sokat mi? Tehát minden okés. Egyet jegyezz meg kérlek, jusson az eszedbe! Ez ami most van gyökeresen meg fog változni, de olyan szinten amiről még álmodni sem mertél! Röhögj ki, nézz le, de majd jusson eszedbe. Pontosan a szabadságodat fogja érinteni. Részemről az egész téma lezárva!
2023. máj. 30. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!