Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy ilyen jóképű férfi a nyugati nőknek már csúnya?
Ennek a racepillhez is lehet köze miszerint szerintük csak egy nordikus árja lehet jóképű?
20
Nagyon jól látod. A család intézménye lett porba tiporva ezzel tömegektől vették el a normális boldog élethez való jogot.
Ja, hogy a kozumidióták szerint a boldogsághoz nincs jogod, jogod egyedül a vízhez meg a napi két szelet kenyérhez van a többit eldönti a verseny, versengés.
Az a baj a lelküket annyira eladták, hogy ezek az emberek teljesen elvesztek a humanista emberiség számára és tényleg csak egy ösztön-, kaja-és dugógép szintjén vegetálnak.
Szomorú ezt a folyamatot végignézni.
Csak hányan látják ezt át? Saccolnám, hogy kevesebb mint 10%. Így meg mit lehet tenni? Mert téged köveznek meg vagy égetnek máglyán amiért rossznak mered nevezni ezt az ösztönökön alapuló rendszert. Annyira kiölték a lelket belőlük, hogy rendesen jó nekik így. Nincs is mondjuk összehasonlítási alapjuk, aki egy másik lehetőségről beszél azt valami ufónak látják vagy hibbantnak.
Sajnos szerintem megfordíthatatlan a káoszba vezető út mivel akik tennének érte nincs hatalom a kezükben, akiknek meg van azok nem tennének érte mert nyilván élvezik kiváltságos helyzetük amelyben buja vágyaik végtelen kielégíthetik.
24
Pont erre gondoltam, hogy ezt fogod írni.
A különbség csak az, hogy a szociáldarwinista rendszered ezt már jóval kevesebb embernek biztosítja.
Egy jó rendszer meg ugye az, amely törődik polgárai boldogságával.
23. Én már leváltam a rendszerről, egy boldog új életet kaptam. Fővárosiként éltem a darálóban, papírtologatás, telefon, intézkedések, utazások, hajtás stb.
Most meg madárcsicsegés, nem hallgatok, olvasok, nézek semmi híreket, jó levegő, vidék, minden nap létrehozok valamit, termelek, valós munka, értékek. Basszus megtapasztalom hogy élek, érzem hogy a természet része vagyok, látom a körforgást, tisztelem ami körbevesz, megfigyelem az állatokat, olyan rovarokat, bogarakat látok amikről eddig nem is tudtam. Egy gólyapár tólem 50 méterre építi a fészkét, nem semmi! Többet tanulok tőlük mint a 21-ij századi világtól. Estére kellemesen elfáradok, a nappal fekszem és kelek, a bioritmusom visszaállt. Aki teheti lépjen ki a mókuskerékből!
27
Mit várok az élettől?
Talán nem szociáldarwinizmust amit itt magasztalsz?
Hanem valami normálisat és emberségeset! Aminek totális ellensége vagy te és a hozzád hasonló darwinisták.
Nem magasztalok semmit, nem értem, hogy miért próbálsz szavakat adni a számba.
Egy normális és emberséges ember eleve magával foglalkozik, és nem másokba próbál belekötni. Te már itt elbuktál.
29
Amiről te beszélsz az az önzőség anyukám!
Amiről én beszélek az meg megint más.
Na pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!