Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy egy ilyen jóképű férfi a nyugati nőknek már csúnya?

Figyelt kérdés

[link]

Ennek a racepillhez is lehet köze miszerint szerintük csak egy nordikus árja lehet jóképű?

2023. máj. 25. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
64%

Marhaság.

Ugyanennyi nehézséggel a nők is találkoznak. Ilyen az élet, nem kell picsogni.

2023. máj. 27. 17:06
 62/75 A kérdező kommentje:

61

Ez a legutálatosabb kifogás amit hallok.

Hát figyelj, a hozzád hasonlók miatt ilyen az élet, jó?

Ti tartjátok fenn ezt és szerintetek jóvan ez így.

2023. máj. 27. 18:30
 63/75 anonim ***** válasza:
65%
Lol, akk hisztikézz, szarom le...
2023. máj. 27. 18:38
 64/75 anonim ***** válasza:
65%

"a végletekig elbutított generációk akik alkalmatlanok az önálló életre,"

Min te, ugye? Még egy társat sem tudsz magadnak összehozni.

2023. máj. 27. 18:43
 65/75 anonim ***** válasza:

64. 49 éves vagyok! :D Meg van mindenem, szóval ez jó, vagyis a szokásos próbálkozás volt, csak nem jött be. Sosem volt régen sem gondom az ismerkedéssel, pont olyan nő lett a feleségem amilyet szerettem volna. Én nem magamról beszéltem eddig sem, csak az állapotokról amit látok magam körül, amilyenek a kollégáim, vagy a fiatal ismerőseim. Nem kell elhinni, nyugodtan vissza vághatsz hogy csak kitaláltam és incel vagyok. Változtat valamit az életemen? :)

Sőt, marha jól érzem magam, minden nap flow érzésem van! Bosszantó mi? Na én meg ezt szarom le! Meg azt a féle világot amit te fejlettnek és modernek tartasz társadalmilag.

2023. máj. 27. 19:12
 66/75 anonim ***** válasza:
46%
A 60as mi a retekről beszél? Valami elborult scifit nézett vagy csak simán drogozott?
2023. máj. 30. 11:42
 67/75 anonim ***** válasza:
15%
66. Mert te vak vagy, élvezed ezt a konzumidióta világot, attól még van aki nem csak béka perspektívába látja a világot. Ehhez fel kellene nőni, egyszer majd megérted... vagy nem.
2023. máj. 30. 12:36
 68/75 anonim ***** válasza:
63%
Tehát ha én azt állítom, hogy férfiként semmi olyasmi nem ért soha, ami a 60as kommentben áll, akkor csak tévedhetek vagy hazudhatok?:D
2023. máj. 30. 12:51
 69/75 anonim ***** válasza:
85%

67

Hát hogyne... Mindenki konzumidióta, aki nem vinnyog 7/24-ben.

2023. máj. 30. 16:25
 70/75 anonim ***** válasza:
15%
Attól hogy te a kis életedben szórakozol, elvagy mint hal a vízben, attól maga az emberiség még piszkosul rossz irányba halad. Talán mert az egész hazugságokra épül amit egyszerűbb nem észrevenni?
2023. máj. 30. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!