Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy ilyen jóképű férfi a nyugati nőknek már csúnya?
Ennek a racepillhez is lehet köze miszerint szerintük csak egy nordikus árja lehet jóképű?
Marhaság.
Ugyanennyi nehézséggel a nők is találkoznak. Ilyen az élet, nem kell picsogni.
61
Ez a legutálatosabb kifogás amit hallok.
Hát figyelj, a hozzád hasonlók miatt ilyen az élet, jó?
Ti tartjátok fenn ezt és szerintetek jóvan ez így.
"a végletekig elbutított generációk akik alkalmatlanok az önálló életre,"
Min te, ugye? Még egy társat sem tudsz magadnak összehozni.
64. 49 éves vagyok! :D Meg van mindenem, szóval ez jó, vagyis a szokásos próbálkozás volt, csak nem jött be. Sosem volt régen sem gondom az ismerkedéssel, pont olyan nő lett a feleségem amilyet szerettem volna. Én nem magamról beszéltem eddig sem, csak az állapotokról amit látok magam körül, amilyenek a kollégáim, vagy a fiatal ismerőseim. Nem kell elhinni, nyugodtan vissza vághatsz hogy csak kitaláltam és incel vagyok. Változtat valamit az életemen? :)
Sőt, marha jól érzem magam, minden nap flow érzésem van! Bosszantó mi? Na én meg ezt szarom le! Meg azt a féle világot amit te fejlettnek és modernek tartasz társadalmilag.
67
Hát hogyne... Mindenki konzumidióta, aki nem vinnyog 7/24-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!