Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy egy ilyen jóképű férfi a nyugati nőknek már csúnya?
Ennek a racepillhez is lehet köze miszerint szerintük csak egy nordikus árja lehet jóképű?
"Ez anekdotikus érvelés."
Még mindig hitelesebb, mint a te baromságod.
52
Tehát legyünk mi is állatok?
Nem, mi is a természet részei vagyunk. Felesleges arról papolni hogy egy férfi is dönthet. Hát igen, mit nevezünk döntésnek. Értem én, tegyük fel az egész életünket önmagunkra, fejlődjünk, tanuljunk. Ez szép és jó, csak ez a modern világban nem több mint az egó és az önzőség éltetése, na meg a lényeg, óriási piacokat nyit meg. Pont ezért emelik napról napra a lécet egyre magasabbra. Egyébként meg a boldogsághoz, a boldog emberi kapcsolatokhoz a negyede is elég lenne, de az nem biznisz. Erre ott vannak a reklámok: ha nem hozod a szintet, akkor elmaradott vagy és igénytelen.
Köszi, én kívülről nézem a világot, meg van mindenem, nem ebben a lében főznek. :)
Egy férfi dönthetett de már nem dönthet.
Elvették tőlük a cselekvőképességet és megtették csicskának.
59. Jajjj dehogy is nem, csak nem direkt módon. Mindenért ők a hibások, mindig nekik kell alkalmazkodni mindenhol. Nekik nem lehet nyílt véleményük, az összes kamera őket figyeli. A feminizmus által bélyeget sütöttek rájuk, a múlt egyéni hibák miatt a komplett férfi társadalommal cipeltetik a mondvacsinált terheket. Ha egy férfi hibázik, az összes liberál média azon kattog, hogyan lehetne példát statuálni vele, véres rongyként hordozni.
Vicc vagy nem, de a normális nők ugyanúgy látják mindezt és ugyanígy elítélik az egész rendszert. Itt nem a nőkről vagy a férfiakról szól a dolog, hanem arról hogyan jöjjenek létre degenerált társadalmak, a végletekig elbutított generációk akik alkalmatlanok az önálló életre, akik szimplán konzumidiótaként megvezetve csak statisztikai adatként élik le az életüket. Ne legyenek illúzióid, a hatalmakat mindig a kontroll érdekelte, és ez nem a fidesz vagy a baloldal műve, ez globális. Én nem szeretnék nyugaton élni, még ha fizetnének érte sem mennék. Az a fajta degeneráció ami már elburjánzott, abból nem kérek. Az életszínvonalam meg itthon is több mint kielégítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!