Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! nektek bejön, ha a lánynak van egy pici pocakja, vagy inkább a lapos hasat preferáljátok?
Figyelt kérdés
nem arrol van szó, hogy kövér, hanem hogy nem lapos a hasa, hanem picit gömbölyödik
arra gondoltam, talán aranyos, de a lapos has meg tök szép, szóval nem tudom
2023. aug. 23. 22:41
11/22 anonim válasza:
1: 170 cm vagyok, 50 kg sem, olyan "magas" a piaci értékem, hogy egy ideje már nős pasik után ácsingózok, de még azok is telibefosnak. Ennyit erről. 5-ösnek rohadtul igaza van, max. beteg alakoknak vagy igazi legalja trógereknek kellenék, normális férfinak nem bejövős az anorexiára/nyúlánk kamaszfiúra emlékeztető test.
12/22 anonim válasza:
En is 60+ kilo vagyok es vilageletemben mindenki felesegul akart venni. Normalis, helyes, ambiciozus ferfiak. A most mar ferjemmel 23 evesen jottunk össze, nemsokra ra megkerte a kezem, eloteremtettunk mindnet magunknak, pedig volt, hogy a 70-et is elertem. :D ez egyáltalán nem ritka kivetel. 30/N
13/22 anonim válasza:
Párkeresés szempontjából mindegy, nem ez fog dönteni.
De ha csak szigorúan esztétikailag nézem akkor a lapos has tetszik a legjobban.
14/22 anonim válasza:
Nem kizáró ok, ha nincs, de azért nekem jobban bejön, ha van egy kis hasa.
15/22 anonim válasza:
Míg nem nagyobb a hasa mint az enyém (kivéve várandósság esetén), oké.
41F
17/22 anonim válasza:
Nekem fiúként igaz viszonylag alacsony a testzsírszázalékom, de azért valamennyi zsírt össze tudok így is fogni. Magamon is és lányokon is a lapos has tetszik, csak sajnos viszonylag ritka, hisz nem olyan egyszerű elérni, valamint fenntartani. Minimális felesleg szinte mindig lesz rajta egy mondhatni átlagos életmód mellett. Úgy fogalmaznék, hogy a teljesen lapos has nálam a tökéletes, minél több rajta a felesleg annál kevésbé tetszik. Csak amikor valaki azt mondja, hogy pici pocak, sokszor az a pici nem is annyira pici... vagy csak a viszonyítási alapunk más. Engem egy lapos has alak terén nagyon meg tud fogni, főleg hogy azt is feltételezi, hogy alapból vékony az illető, többi testrészével se lehet igazából problémám.
18/22 anonim válasza:
Egy lányra konkrétan kötelető egy kis poci!
Baromira szexi, és nőies egy kis zsírpárna a köldöke körül, a lapos has konkrétan kiábrándító!
19/22 anonim válasza:
Csajon alap, hogy legyen egy pici has!
Ne legyen lapos, főleg ne izmos, mert nőietlen, és eleve az a természetes, és egészséges, ha egy lány hasán van egy kis párna.:)
20/22 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy egy deszka női hasban mi lehet szexi! A mérsékelten párnás pocinak kb. akkora szexuális kisugárzása van, mint a melleknek! A finom, lágy domborulat, és a közepén puhán besüppedő női köldök magában elég hogy fullra felizgasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!