Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! nektek bejön, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! nektek bejön, ha a lánynak van egy pici pocakja, vagy inkább a lapos hasat preferáljátok?

Figyelt kérdés

nem arrol van szó, hogy kövér, hanem hogy nem lapos a hasa, hanem picit gömbölyödik

arra gondoltam, talán aranyos, de a lapos has meg tök szép, szóval nem tudom

2023. aug. 23. 22:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
1: 170 cm vagyok, 50 kg sem, olyan "magas" a piaci értékem, hogy egy ideje már nős pasik után ácsingózok, de még azok is telibefosnak. Ennyit erről. 5-ösnek rohadtul igaza van, max. beteg alakoknak vagy igazi legalja trógereknek kellenék, normális férfinak nem bejövős az anorexiára/nyúlánk kamaszfiúra emlékeztető test.
2023. aug. 24. 07:10
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
En is 60+ kilo vagyok es vilageletemben mindenki felesegul akart venni. Normalis, helyes, ambiciozus ferfiak. A most mar ferjemmel 23 evesen jottunk össze, nemsokra ra megkerte a kezem, eloteremtettunk mindnet magunknak, pedig volt, hogy a 70-et is elertem. :D ez egyáltalán nem ritka kivetel. 30/N
2023. aug. 24. 07:22
 13/22 anonim ***** válasza:
46%

Párkeresés szempontjából mindegy, nem ez fog dönteni.

De ha csak szigorúan esztétikailag nézem akkor a lapos has tetszik a legjobban.

2023. aug. 24. 07:42
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem kizáró ok, ha nincs, de azért nekem jobban bejön, ha van egy kis hasa.
2023. aug. 24. 08:00
 15/22 anonim ***** válasza:

Míg nem nagyobb a hasa mint az enyém (kivéve várandósság esetén), oké.

41F

2023. aug. 24. 08:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy ?
2023. aug. 24. 09:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem fiúként igaz viszonylag alacsony a testzsírszázalékom, de azért valamennyi zsírt össze tudok így is fogni. Magamon is és lányokon is a lapos has tetszik, csak sajnos viszonylag ritka, hisz nem olyan egyszerű elérni, valamint fenntartani. Minimális felesleg szinte mindig lesz rajta egy mondhatni átlagos életmód mellett. Úgy fogalmaznék, hogy a teljesen lapos has nálam a tökéletes, minél több rajta a felesleg annál kevésbé tetszik. Csak amikor valaki azt mondja, hogy pici pocak, sokszor az a pici nem is annyira pici... vagy csak a viszonyítási alapunk más. Engem egy lapos has alak terén nagyon meg tud fogni, főleg hogy azt is feltételezi, hogy alapból vékony az illető, többi testrészével se lehet igazából problémám.
2023. aug. 24. 12:03
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Egy lányra konkrétan kötelető egy kis poci!

Baromira szexi, és nőies egy kis zsírpárna a köldöke körül, a lapos has konkrétan kiábrándító!

2023. aug. 24. 15:46
 19/22 anonim ***** válasza:
61%

Csajon alap, hogy legyen egy pici has!

Ne legyen lapos, főleg ne izmos, mert nőietlen, és eleve az a természetes, és egészséges, ha egy lány hasán van egy kis párna.:)

2023. aug. 24. 15:50
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
El nem tudom képzelni, hogy egy deszka női hasban mi lehet szexi! A mérsékelten párnás pocinak kb. akkora szexuális kisugárzása van, mint a melleknek! A finom, lágy domborulat, és a közepén puhán besüppedő női köldök magában elég hogy fullra felizgasson!
2023. aug. 24. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!