Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az inceleknek folyton mondják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek folyton mondják látatlanban, hogy csak változtatniuk kell és tenniük magukért és csak azon múlik a földi paradicsom és punciözön, de sosem mondják konkrétan, hogy mit. Ez is csak egy áldozathibáztatási technika?

Figyelt kérdés

Amivel igazából a jelenlegi status quo-t szeretnék bebetonozni mert nagyon fekszik a jelenlegi helyzet nekik.

Ahogy az üzletemberek sem szólnának a kapitalizmus ellen mivel jól élősködnek a rendszeren így az ilyen megmondóemberek (nők, chadek) sem szólnának a jelenlegi rendszer ellen aki nekik tökéletesen megfelel.

2023. dec. 3. 12:51
 71/103 anonim ***** válasza:
28%

68, öhm.... az, hogy egy csoportban bullyngolnak téged, az hol barátság?

A te elméleted az, hogy az emberek státusz alapján ávlasztanak barátokat. Erre hozol eg ypééldát egy abúzusra, ahol szó sincs barátságról.

Hol is bizonyítja ez a te elméletedet?

2023. dec. 6. 22:18
 72/103 A kérdező kommentje:

71

Mivel magasabb szinten voltak,

Ők voltak a helyes pofi menő gyerekek. Ezért nem működött a dolog. Ezért voltam csak bohóc számukra. A külső rengeteget számít hidd el. Mindent az fog keretezni.

2023. dec. 6. 22:26
 73/103 anonim ***** válasza:
27%

Tehát TE státusz alapján próbáltál barátkozni és TE csak használni akarsz másokat, tárgyként kezeled őket.

És azzal hitegeted magad, hogy mindenki így csinálja.

Közben az emberek kerülnek téged és még írásban is képes vagy undort kelteni bennük. Rohadsz belül, ezértnek magukból a társaságok, de közben te vádolod őket azzal, hogy orthadtak.

Nem gondolod, hogy ha mindneki szembejön az autópályán, akkor el kéne gondolkodni, hogy lehet te mész rossz irányba, nem mindneki más?

Szerinted ki akar közösködni egy olyan emberrel aki bevallottan csak érdekből van másokkal, hasnzálni akarja őket?

2023. dec. 6. 22:38
 74/103 anonim ***** válasza:
27%

A kérdésed arról szól, hogy miért nem kapnak az incelek konkrét gyakorlati tanácsokat.

Tessék adok párat:

-Keress fel egy pszichiátert és kezdj bele egy terápiába. Feltéve ha terápiaképes vagy, mert amúgy sajnos egy bizonyos szint alatt nem működik az sem.

-Hagyj fel azzal a gondolatmenettel, hogy csak kihasználj másokat és próbálj meg kevésbé önző és pszichopata módjára gondolkodni.

-Létesíts baráti kapcsolatokat érdeklődési kör mentén.

-ne tekintsd sem a férfiakat, sem a nőket tárgynak

-próbálj meg önzetlen, jóindulatú lenni, de már az is valami lenne, ha nem lennél önző és rosszindulatú.

Ez a kezdőcsomag kb az emberré váláshoz. Ha ezek meglesznek, majd újra esmzét cserélünk és akkor tudunk haladni tovább.

2023. dec. 6. 22:42
 75/103 anonim ***** válasza:
40%

1) ilyet senki soha nem mond, hogy kis önfejlesztés után p...iözön lesz meg földi paradicsom... ez nagyon durva túlzás és ferdítés

2) egy csomó esetben leírják, hogy min érdemes fejleszteni

3) aki meg nem... nem minden incel egyforma, és nem mindenkinek ugyanabban érdemes fejlesztenie magát... az incelség nem betegség, nem egy társadalmi kaszt... az csak annyit takar, hogy még nem tudott dugni vagy nehezen talál párt magának... ennek meg ezer oka lehet, mert nem mindenki ugyanolyan okok miatt szerencsétlen

És ahhoz ismerni kellene az illetőt, hogy személyre szabott tanácsot tudjon neki adni bárki.

Nekem pl. a való életben voltak ilyen incel-pozitív ismerőseim, akik nyekeregtek azon, hogy miért nincs nőjük. Na, mivel őket ismertük, tudtunk nekik adott közösségi körben adni személyre szabott tanácsot, és be is váltak! Az egyiküknek az öltözködése volt kifejezetten botrányos, a másiknak meg a haja volt előnytelen és még igénytelen is volt (büdös testszag, zsíros haj).

De lehet pl. a háttérben megbúvó ok az is, hogy magához képest sokkal jobb nők után koslat csak és kizárólag. Vagy rondák a fogai. Vagy nem tud kulturáltan, normálisan, vonzó módon, görcs nélkül ismerkedni (és ennek is lehet több oka... pl. diagnoszizálatlan autizmus, ami miatt nem tud olvasni a nem kimondott jelekből... vagy félénkség... vagy bunkóság... vagy nem tudja, milyen témákkal érdemes kezdeni... vagy rossz helyen ismerkedik). Vagy kövér (és csak vékony nő lenne jó neki). Vagy alkoholista, cigifüggő, és látszik is rajta. Vagy gépfüggő és csak online írogat rá nőkre.

2023. dec. 7. 18:05
 76/103 anonim ***** válasza:
16%

75! Tudod ebben az a durva, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG -leszámítva az autizmust, amiről meg nem tehet az illető- kinézettel kapcsolatos tanácsokat fogalmaztál meg, meg ilyeneket, hogy magához képest túl jó nőkre ment.

Tudod mi itt a baj, hogy pont alátámasztod, hogy igen ez egy piac, ahol egy áru vagy, amire vevőt kell találni. Ahol te nem személyként vagy jelen, hanem egy objektumként, amit beáraznak, mint egy "használt verda, amit kicsit kik kell pimpelni" és máris lesz rá vevő. Szóval éppen ez az undorító, ezért írtam én is azt, hogy

"A párkapcsolatokban te egy áru vagy. Semmi több. Ha ezt elfogadott és úgy nézed mint egy piacot máris nem furcsa semmi."

Így gondolom már érti mindenki, mire céloztam.

üdv. 58-as.

2023. dec. 7. 19:17
 77/103 anonim ***** válasza:
40%
76: szövegértelmezés 1es. Az autizmuson kívül is említettem olyan dolgokat, amiknek nem volt közük a külsőhöz - pl. függőség, bunkóság, félénkség (ha megmagyarázod, hogy ezekből melyik a kinézetre vonatkozó, esküszöm, felterjesztelek Nobel-díjra). A két való életből vett példában meg tényleg ezen hasalt mindkét srác, és ők is a csinos, ápolt, előnyös külsejű lányok után futottak, nem a kedves, aranyos rondácskák után. Ahhoz képest kaptak tanácsot, amire szükségük volt csúnyán szólva.
2023. dec. 7. 19:21
 78/103 anonim ***** válasza:
19%

77! Akkor válaszírás 1es, nem?

Segítsek?

"Az egyiküknek az öltözködése volt kifejezetten botrányos, a másiknak meg a haja volt előnytelen és még igénytelen is volt (büdös testszag, zsíros haj)."

Ez kettő külsőség!

"magához képest sokkal jobb nők után koslat csak és kizárólag."

Most azt ne mondd nekem, hogy a belső értékekere gondoltál, hogy a nők abban jobbak nála...

három külsőség

"Vagy rondák a fogai."

újabb külsőség

"Vagy kövér (és csak vékony nő lenne jó neki)"

megint kinézet...

"Vagy alkoholista, cigifüggő, és látszik is rajta."

Két újabb külsőség.

Akkor eddig ez mennyi is? Hét!

Ezzel szemben írod az autizmust vagy valami egyéb okot, amiben nem jó ismerkedésben, meg, hogy gépfüggő és nem ismerkedik a való életben.

Akkor: HÉT KÜLSŐSÉG kontra KETTŐ ismerkedési probléma.

Vagy akkor magyarázd el, hogy a kövérség akkor szerinted lelki probléma?

2023. dec. 7. 19:32
 79/103 anonim ***** válasza:
26%
Azt írtad, hogy én az autizmuson és a túl jó nőkre menésen kívül nem fogalmaztam meg olyat, ami nem külsőségre utal. Ami nem igaz - és bizonyítottam is. Az más kérdés, hogy arányaiban több külsőséges példát hoztam fel, de attól még írtam másról is. Tehát az első mondatod nem állta meg a helyét, akármennyire is vergődsz.
2023. dec. 7. 19:36
 80/103 anonim ***** válasza:
16%

79! jaj-jaj, tehát te vergődsz. Értem, ilyenkor szokott az lenni, hogy elkezdik miszlikbe szedni, amit valaki írt, és keresik azt az egy dolgot, amiben igazuk lehet, ismerős taktika. Tehát boldog vagy, akkor egyezzünk meg nem azt mondtad, hogy csak a külső számít, hanem, hogy mondjuk 90%-ban, így már boldog a kis lelked?

Ettől még, aki nem elvakult és elolvassa a válaszod és nem hülye, az érteni fogja, hogy szinte végig a kinézetről beszélsz...

2023. dec. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!