Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az inceleknek folyton mondják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek folyton mondják látatlanban, hogy csak változtatniuk kell és tenniük magukért és csak azon múlik a földi paradicsom és punciözön, de sosem mondják konkrétan, hogy mit. Ez is csak egy áldozathibáztatási technika?

Figyelt kérdés

Amivel igazából a jelenlegi status quo-t szeretnék bebetonozni mert nagyon fekszik a jelenlegi helyzet nekik.

Ahogy az üzletemberek sem szólnának a kapitalizmus ellen mivel jól élősködnek a rendszeren így az ilyen megmondóemberek (nők, chadek) sem szólnának a jelenlegi rendszer ellen aki nekik tökéletesen megfelel.

2023. dec. 3. 12:51
 61/103 anonim ***** válasza:
5%

#60 nincsenek barátaid, igaz? Családod? Vagy tőlük se kérdezed meg, hogy vannak? Kedves munkatársak? Én még a rendszeresen látogatott boltokban is megkérdezem néha az eladót, hogy hogy van, pedig hidd el, nem akarom megdugni. Ilyenkor decemberben pedig rendszeresen sütök sütit, és viszek be munkahelyemre, hogy munkatársak kedvére tegyek kicsit. Nem, őket sem akarom megdugni.

"Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten". Magyarul: ne lepődj meg, ha úgy bánnak veled, ahogy te másokkal. Te tárgyként kezelsz másokat, mások is úgy kezelnek. Csak te nem vagy se nem szép, se nem hasznos számukra. A haszontalan, csúnya tárgyakat pedig nem viszi haza az ember ingyen sem.

2023. dec. 5. 13:28
 62/103 A kérdező kommentje:

61

Ez a párkapcsolatok kategória és párkapcsolatok témakörben folyik a vita. Ezért nem értem miért kevered ebbe a barátságokat. Egyébként barátságokban is komoly szempont a státusz, a helyi menőgyerek nem fog a helyi lúzerrel mutatkozni csak mert az kedves, figyelmes. Ilyen max a filmekben van, a való életben a szintek nagyon is számítanak, legalább hasonló szintű vagy magasabb szintű barátokat választanak.

2023. dec. 5. 13:30
 63/103 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, ez valóban a felnőtt párkapcsolatok kategória.

Csakhogy a párkapcsolat is csak egy emberi kapcsolat, alig működik mshogy, mint az összes többi.

És itt bújuk ki a szög a zsákból. Ha jól sejtem a válasz az, hogy nem, nincsenek barátaid. És kiderül, hogy nem a párkapcsolatokkal van gondod, hanem mint olyan, a szociális helyzetekkel.

Ha valaki nem tud barátságot kötni, annak esélye sincs a párkapcsolatok terén.

Korában írtad amúgy, hogy szexkapcsolatot könnyebb cisnálni, mint párkapcoslatot. Ez bullshit. Szexkapsolathoz tényleg nagoyn kell a külső, a karizma, a megjelenés, a hatás, nagyon sok dolog eg ypár pillanatban dől el. Olyan mint egy vizsga, egetlen próbatételtől függ az eredmény. A párkapcsolat meg olyan, mint a bizonyítvány: az egész éves munkádon múlik.

Szóval a szexkapcsolat bőőőven nehezebb, mint a párkapcsolat. Létrehozni legalábbis, a fenntartás már más tészta, de itt most társkeresésről van szó, azaz a létrehozásról.

Aki képes szexkapcsolatot létrehozni, az tud párkapcsolatot is. Fordítva ez nem feltétlen van így.

De egyébként ha meg ilyen tárgyiasító, húspiaci elven gondolkodsz az emberekről, akkor mit cosdálkozol, hgoy elhajtanak mindnehol? Ki a fsz akar egy ilyen rosszindulatú, embereket csak hasnzáló, romlott gondolkodású emberrel lenni? Neked nem a külsőddel van gond, hanem az alap hozázállássoddal az emberekhez. Nem véletlen, hogy te pinát akarsz, nem nőt.

És jöhetsz azzal, hogy ez megint áldozathibáztatás, de nem bmeg, ha egyszer undorítóan viselkedsz, miért lep meg, ha az emberek undorodnak tőled? Itt te nem vagy áldozat.

2023. dec. 5. 15:02
 64/103 anonim ***** válasza:
23%

"Ilyen max a filmekben van, a való életben a szintek nagyon is számítanak, legalább hasonló szintű vagy magasabb szintű barátokat választanak."

Nem, pont fordítva. A filmekben van, hogy jock a jockkal, nerd a nerddel barátkozik. A valóságban, pláne felnőttként ez nem így van.

2023. dec. 5. 15:19
 65/103 A kérdező kommentje:

“ De egyébként ha meg ilyen tárgyiasító, húspiaci elven gondolkodsz az emberekről, akkor mit cosdálkozol, hgoy elhajtanak mindnehol?”

De miért én gondolkodok így? Ezt honnan vetted? Én csak leírom hogy működnek a dolgok aminek elszenvedője vagyok. Tehát nem így gondolkodok, nem örülök annak, hogy így van, de ennek ellenére meg kell hajolnom a természet előtt.

És idegesítő, hogy sokan csak tolják a tagadást ezerrel, az áldozathibáztatást, aki tisztán mer látni azt hülyének, szarnak beállítani stb.

Nem fair ez tudod?

2023. dec. 5. 17:06
 66/103 anonim ***** válasza:
0%

"De miért én gondolkodok így? "

Ne engem kérdezz, te állítod ezt a húspiac, materialista szarságot:D Az emberek elsöprő többsége nem így gondolkodik, sőt, hány ettől a fajta felfogstól.

Magadat kérdezd miért vagy ilyen.

De szerintem ez pl egy gigantikus ok arra, amiért mindenhol elutasításra találsz. Használni akarod az embereket.

2023. dec. 5. 17:17
 67/103 anonim ***** válasza:
20%

#62 látod-látod. Itt figyel be a szocializatlanságod. Azt hiszed teljesen máshogy kell kezelni azt, akivel együtt akarsz lenni, mint akivel nem. Nem. Ugyanúgy embernek kell kezelni, akivel az általános emberi kapcsolaton felül a vonzalom IS fentáll. Ha nem tudsz fent tartani normális emberi kapcsolatot, akkor a romantikus kapcsolat is indokolatlanul nagy kihívás lesz. Továbbra is, min vagy meglepődve? Azt kapod, amit adsz. Nem adsz semmit, csak egy kanos kiskutyát. Csak ráadásul cuki sem vagy. Indokolatlan, hogy meglepődsz, amiért az orrodra csapnak.

Egyébként engem barátságnál bazira nem érdekel a státusz. Miért érdeklne, nem vagyok középiskolás. Felnőtt ember vagyok. Az érdekel, hogy van-e közös téma, jól érzem-e magam a társaságában. Nem ártana felnőni...

2023. dec. 5. 19:54
 68/103 A kérdező kommentje:

“ Egyébként engem barátságnál bazira nem érdekel a státusz. Miért érdeklne, nem vagyok középiskolás. Felnőtt ember vagyok. Az érdekel, hogy van-e közös téma, jól érzem-e magam a társaságában. Nem ártana felnőni...”

Igen de ez utóbbi simán lehet utólagos megracionalizálás amit oly gyakran látunk például lányoknál jó pasikat illetően amikor is vonzódnak hozzájuk fizikailag amit nem tudnak hová tenni ezért utólag megracionalizálják, hogy azért mert ilyne meg olyan, így viselkedik meg ezt teszi meg amazt. Ami önmagában nagy bullshit hiszen mindenféle pasi tesz mindenfélét de mindig csak a fizikailag vonzó által tett cselekedet lesz vonzó, pont azért mert fizikailag vonzó valaki tette azt.

“ Itt figyel be a szocializatlanságod. Azt hiszed teljesen máshogy kell kezelni azt, akivel együtt akarsz lenni, mint akivel nem. Nem. Ugyanúgy embernek kell kezelni, akivel az általános emberi kapcsolaton felül a vonzalom IS fentáll. Ha nem tudsz fent tartani normális emberi kapcsolatot, akkor a romantikus kapcsolat is indokolatlanul nagy kihívás lesz. ”

Barátságokkal nem volt gondom, mindig volt annyi amennyi kellett. A szintemnek megfelelően kezeltek, amíg volt egy bohóc akin lehet röhögni addig jó voltam. Amikor egyenrangúságot akartam akkor no, no mit képzelsz volt az attitűd.

Így leépítettek a barátságaim. Most nincs szükségem barátokra, egyedül jobban elvagyok. Tehát ez tudatos döntés eredménye.

2023. dec. 6. 14:50
 69/103 anonim ***** válasza:
27%

"A szintemnek megfelelően kezeltek, amíg volt egy bohóc akin lehet röhögni addig jó voltam. Amikor egyenrangúságot akartam akkor no, no mit képzelsz volt az attitűd."

Van egy hírem, jó vagy rossz, azt döntsd el: ezek nem a barátaid voltak.

2023. dec. 6. 14:53
 70/103 A kérdező kommentje:

69

Nyilván. De ez már önmagában is az én elméletem bizonyítja nem gondolod?

2023. dec. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!