Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az inceleknek folyton mondják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek folyton mondják látatlanban, hogy csak változtatniuk kell és tenniük magukért és csak azon múlik a földi paradicsom és punciözön, de sosem mondják konkrétan, hogy mit. Ez is csak egy áldozathibáztatási technika?

Figyelt kérdés

Amivel igazából a jelenlegi status quo-t szeretnék bebetonozni mert nagyon fekszik a jelenlegi helyzet nekik.

Ahogy az üzletemberek sem szólnának a kapitalizmus ellen mivel jól élősködnek a rendszeren így az ilyen megmondóemberek (nők, chadek) sem szólnának a jelenlegi rendszer ellen aki nekik tökéletesen megfelel.

2023. dec. 3. 12:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
24%

40, hát elhiszem, csak... ennek tükrében igencsak érdekes az amit írtál.

Az, hogy te tárgyiasítod a másikat, az okés, értem, de akinek már van néhány többéves párkapcsolata, annak azért lehetne ennél több tapasztalata. Tárgyiasítani alkalmi kapcsolatban működhet, vagy a fél éves szösszenet kapcsolatokban, de egy valódi párkapcsolatban kb elég hamar bukta a dolog. Vagy ha nem ahamar, hát hosszan és kínlódósan, de gyakorlatilag halálra van ítélve a kezdetektől fogva.

2023. dec. 4. 11:50
 42/103 A kérdező kommentje:

Szexkapcsolatban mindenki tárgyiasítja a másikat. Persze most jöhet az, hogy egy incel ne akarjon szexkapcsolatot mert nem az ő szintje az.

Egy normális kapcsolatban meg váltakozik egymás használása, a kompromisszumos megoldásokkal meg a megértésen, empátián alapuló viszonyulással.

2023. dec. 4. 12:58
 43/103 anonim ***** válasza:
65%

Hátt... valóban, egy incel miért is szexkapcsolatra gyúr?

Aki az alső 10!-ba tartozik, miért csak a top 10%-ával elégedne meg?

Mintha a közművesítetlen putriban élő azt mondaná, hogy csak akkor hajlandó bármit is tenni, ha garantálják a 10milliárd dolláros vagyont:D Kezdetben esetleg be lehetne vezetni a vizet meg az áramot, nem?:D

Egyébként a kérdésről még az jutott eszembe, hogy írod, hogy "látatlanban". Na, nekem nagyritkán sikerült kapnom itteni kérdezőktől fotót magukról. Teljesen normálisan, átlagosan néznek ki. De közben tajtékozva verik a GYK asztalát, hogy ők mennyir eocsmányrondák stb... De ha azt mondom, hogy valószínűleg pszichés zavaraik, testképzavaruk, önértékelési és önbecsülési problémáik vannak, érdemes lenne szakembert keresni a segítségért, akkor el vagyuk küldve az anyám f*đzára, merthát ők objektíven és abszolút mértékben rondák és ide a punciesővel mer különben is.

Az ilyenen szerinted hogy lehet segíteni?

2023. dec. 4. 13:15
 44/103 anonim ***** válasza:
0%
Nem a szexkapcsolat nem a szinted, hanem a nők, akikkel akarod.
2023. dec. 4. 14:16
 45/103 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nektek nem a külsőtökkel van baj, hanem azzal, hogy k*rva nyomasztóak vagytok.

Senki nem akar olyan emberrel kezdeni, aki depressziós és reflexből játsza az áldozati bárányt és 0-24-ben tolja ezt a "csak a felső f*szom tudja hány százaléknak jut nő" dumát, meg teóriákat gyárt.

Tegnap is láttam itt egy kérdést, hogy "Egy 39 éves, pocakos, melósnak megéri-e várni a vékony, szép barátnőre."

Na például nála az hibázik, hogy dagadt, leszarja saját magát és elvárja, hogy fogadják el,de neki vsiont nem jó egy telt barátnő.

Nekem csak olyan elvárásom van az ellenkező nemmel, amit én magam is teljesítek.

Menj, keress egy pszichológust, hátha az ki tud gyógyítani abból, hogy idióta vagy!

2023. dec. 4. 14:35
 46/103 anonim ***** válasza:
28%

45-ös.

Tehát ha én edzek, és vékony vagyok, akkor egy hasonló nőt elvárhatok, aki szintén edz és vékony?

Tudom, persze elvárásaim lehetnek, csak nem biztos hogy összejön :D

Sajnos nem, elvárni elvárhatom, de mivel férfi vagyok, ezért tök mindegy mit szeretnék. A valóságban pedig max. a nagyon kövér nőknek tetszem, akik pedig nekem sajnos nem. :/

A valóság teljesen más attól, mint amilyen szeretnénk hogy legyen. Főleg férfiként manapság.

Nőként ha elvárod a hasonlót, azzal nincs semmi baj. De ha férfiként bármit elvársz, akkor hogy képzeled?! ez a mai valóság sajnos...

2023. dec. 4. 15:04
 47/103 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, ahhoz, hogy konkrét tanácsot adjunk, konkrét problémát kell megfogalmaznod.
2023. dec. 4. 15:07
 48/103 A kérdező kommentje:

Hátt... valóban, egy incel miért is szexkapcsolatra gyúr?”

Mert hiányzik neki a szex? Ki akarja élni vágyait? Meg mert egy szexkapcsolatot könnyebb megkapni mint egy komoly kapcsolatot, gondolom ezzel az ide irogató nőkkel is egyetértenek.

“ De ha azt mondom, hogy valószínűleg pszichés zavaraik, testképzavaruk, önértékelési és önbecsülési problémáik vannak, érdemes lenne szakembert keresni a segítségért, akkor el vagyuk küldve az anyám f*đzára, merthát ők objektíven és abszolút mértékben rondák és ide a punciesővel mer különben is.”

Akit első szó után elhajtanak, vagy rá sem néznek ha hozzájuk szól, vagy hasonló alázások az azért sokatmondó. Alfacsedéket nem szoktuk látni ilyen atrocitásokat elszenvedni. Egy idióta beképzelt lúvnya táncolt úgy 10 éve az asztalon, én odamentem kérni egy tűzet (tényleg csak ennyit akartam) és intett az ujjával, hogy pucoljak el. Megalázott az idiótája.

Na akkor ilyen tapasztalatok mellett mire legyen önbizalmad meg miért nem higgy az incel teóriáknak?

2023. dec. 4. 15:21
 49/103 anonim ***** válasza:
26%
Ha cigiznék se kérnék attól tüzet, aki az asztalon táncol. Csak ketten voltatok ott?
2023. dec. 4. 15:24
 50/103 anonim ***** válasza:
25%
Mindnkit érnek sérelmek de az általad említett alfacsed max röhög rajta egyet azért nem látjuk, te meg nagy dobra vered és nyavalyogsz ez a különbség. Ha felépítetted magad valamiennyire és van önbecsülésed te is röhögsz egy ilyen ujjal elhajtós eseten. Kicsit dolgozni kéne ezen a mimózalelkűségen.
2023. dec. 4. 16:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!