Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek folyton mondják látatlanban, hogy csak változtatniuk kell és tenniük magukért és csak azon múlik a földi paradicsom és punciözön, de sosem mondják konkrétan, hogy mit. Ez is csak egy áldozathibáztatási technika?
Amivel igazából a jelenlegi status quo-t szeretnék bebetonozni mert nagyon fekszik a jelenlegi helyzet nekik.
Ahogy az üzletemberek sem szólnának a kapitalizmus ellen mivel jól élősködnek a rendszeren így az ilyen megmondóemberek (nők, chadek) sem szólnának a jelenlegi rendszer ellen aki nekik tökéletesen megfelel.
90! Most bocs, árnyalatnyi különbség én arról beszéltem, hogy a párkapcsolatokban mindenki tárgyként tekint a másikra meg áruként. Meg írtam is, hogy ezt pont, hogy több kapcsolattal a hátam mögött mondom...
Egyébként érdekes nekem, hogy miért gondolják sokan, hogy az átlag kapcsolatban élő férfiak, akik nem alfahímek nem ugyanazt tapasztaljak, mint az incelek? Én például nagyjából a rettegett "incel tanok" 90%-ával egyet tudok érteni -legnagyobb kivétel a férfitöbblet, azt sehol nem érzem olyan súlyosnak, mint ők mondják- de azon kívül gyakorlatilag tűpontosan leírja az incel wiki meg egy két "szennyoldal" amit, bármelyik nem top10%-os férfi a harmincas éveire átél. Szóval tetszik vagy sem, nagyon jó helyen kapirgálnak az incelek, mert náluk az igazság, legalábbis a nagyja.
91, értem, hogy erről beszéltél, de te meg értsd meg, hogy a legtöbb ember ezzel abszolút nem ért egyet és undorodik olyanoktól, akik tárgkyént tekintenek más emberekre.
És sajnálom, hogy ez a te tapasztalatod, de én (több kapcsolattal a hátam mögött, jelenleg is párkapcoslatban, 30 évesen) abszolút azt tapasztalom, hogy az alkalmi szexkapcoslatokat kivéve az emberke nem tárgyként tekintenek egymásra. Ha meg mégis, ott láthatóan nagoyn döcögős a kapcsolat és rendre zátonyra is fut inkább előbb, mint utóbb.
Szóval nem véletlen, hogy az emberek kerülik az olyanokat, akik kb pszichopatamódjára csak használni akarnak másokat.
93, hát sajnálom, hogy ilyen apasztalataid vannak. De persze a társkeresés nehéz műfaj, nehéz megtalálni a megfelelő embert. Nekem is volt egyszer egy számító barátnőm, de 2-3 hét alatt szemrebbenés nélkül leépítettem az egész kontaktust oszátn kséz.
Ő érdek alapon ki akarta hasnzálni az embereket. És mint ilyet, eltávolítom az életemből.
Csak azt lenne érdemes tudomásul venni, hogy ha olyat állítasz, hogy az emberek alapvetően csak használják egymást, azzal elsősorban azt állítod, hogy TE így állsz az emberekhez. És mint ilyen, az emberek el fognak távolítani az életükből. Aki meg nem teszi, az vagy túl buta ahhoz, hogy felfogja amit mondasz, vagy túl társfüggő ahhoz, hogy képes legyen inkább egyedül továbbmenni és inkább ávlaszjta az érdekkapcsolatot és kihasználtságot, mint az egyedüllétet. Jobbnál jobb társaságok:D
Szóval engedtessék meg megvetni és rothadó belsejűnek hívni azt, aki nyíltan hírdeti azt, hogy az emberek csak tárgyak a szemében.
És mivel az incelek ezen az oldalon előszeretettel hirdetik ezt.... nos... nem csoda, hogy az emberek köpnek rájuk.
94
Azért érdekes az a logika ha valaki nem tárgyként tekint a másikra de megfigyeli, hogy ez az esetek nagy részében így van akkor ezt azt jelenti, hogy ő is tárgyként tekint a másikra. Tehát ez alapján csakis akkor tehetsz ilyen megfigyelés ha te magad is olyan vagy, ha nem vagy olyan akkor ezt nem veheted észre valamiért, talán mert mást látsz bele. Nem értem ezt a logikát.
Szerintem is gusztustalan dolog másokat kihasználni de ha egy olyan társadalomban élsz amelyben ez a norma akkor alkalmazkodnod kell, másképp ki fogsz lógni és elnyomnak, kihasználnak.
A húspiac az olyan értelemben létező dolog, hogy az értéked a nő szemében olyan dolgok határozzák meg javarészt amelyek nem belsővel, értékrenddel, lelkiismerettel stb kapcsolatosak hanem materialistább cuccokkal inkább , mint a társadalmi státusz (amelyet adhat külső, pénz vagy presztízs), külső, állás, jövedelem, népszerűség. És azt nem tagadom, hogy vannak nők akik nézik a belső tulajdonságokat is mint erkölcs, értékrend stb ha már az előbbiek megvannak és olyan is előfordulhat, hogy a nő dobja az olyan magas társadalmi státuszú pasit akit megbizhatatlannak talál, de ez a pasi úgyis talál olyan nőt aki neki megfelel és nem fog annak a nőnek problémát okozni a morális állapota. Tehát a moralitás hiánya nem éppen akkora hátrány egy férfinak valljuk meg őszintén hiszen mindenhol azt látjuk bárhová is nézünk, hogy a magas státuszú seggfej férfiak könnyen váltogatják a nőiket, ami csak annyit jelent, hogy a nők részéről magas a kereslet rájuk.
Ha az emberekről teszel kijelentést, te is bele fogsz tartozni, elvégre ember vagy.
Ha meg a kijelentésed az, hogy hát mások igen, te nem, de mások igen.... az meg sima általánosítás magas lóról, elvégre valami vagy mindnekire igaz, vagy csak egy specifikus rétegre, de akkor specifikáld a réteget, különben sz*rt sme ér a kijelentésed.
és itt végig az ment, hogy az emberek cisnálják, nem az, hogy bizonyos emberek. Tehát az is beletartozik aki mondja.
És hát vedd hozzá, hogy ez nem egy objektív kijelentés, ahenm egy vélemény. Ha meg az emberekről teszünk kijelentést, a legjobban ismert minta nem más, mint önmagunk. Így ha teszünk eg ykijelentést, hogy serintünk ilyenek az emberek, óhatatlanul is jelentős részben önmagunkról teszünk kijelentést.
Én nem fogok olyat mondani, hogy az emberek pénzéhesek, mert én lesz*rom a pénzt, márpedig én ember vagyok, tehát tudom, hogy ez a kijelentés már akkor nem állja megét, ha csak 2 embert vizsgálok amiből az egyik én magam mvagyok.
De nekem pl szent meggyőződésem, hogy az emberek alapvetően jószándékúak és jót akarnak, max bizonyos készségek vagy ehetőségek hiányában az eredmény eltorzul a szándékhoz képest... ami egy kva naiv gondolat, mégis meggyőződésem, mert magamból indulok ki:D
Szóval ha te kijelented, hog az emberke tárgkyént tekintenek a másikra... akkor ez bizony azt jelenti, hogy te szinte biztosan tárgyként tekintesz másokra. Nem vagy külső megfigyelő az emberek kapcsán.
És a válaszolóra, aki több párkapcsolattal a háta mögött jelenti azt ki, hogy a párkapcsolatokban az emberek tárgyként tenkintenek egymásra, ez csak hatványozottan igaz, elvégre ez azt jelenti, hogy a saját párkapcsolatában is ez történt.
94! látom nem ment át a lényeg! A PÁRKAPCSOLATOKBAN! Kezelik tárgyként a másikat! Nem minden kapcsolatban, hanem a párkapcsolatban. Az a barátnőd, amiről pedig negatívan beszélsz az egyedüli olyan volt, aki szeretett téged! és tudod miért? MERT NEM HAZUDOTT! Azért!
Mellesleg fel nem tudom fogni, hogy miért gondolod, hogy abból, ha valaki kimond egy tényt maga válik az okozójává itt valami ilyen logikád van, pláne hogy erre a kérdező is reagál és nem akarod érteni.
Mintha azt mondanád a magas feszültség azért veszélyes mert a gonosz villamosművek kitette rá a táblát, hogy "Magas Feszültség-Életveszély" pedig ha levennék, senkit nem bántana! Hát pedig az nagyon nem így működik. Nem attól veszélyes az áram, hogy kimondjuk rá, hogy az!
Én lennék a legboldogabb ha a párkapcsolatok csak fele annyira úgy működnének, mint mások mondják.
97, itt nem csak a párkapcsolatokról volt szó, a kérdező kifejtette, hogy barátkozáskor is a státusz a szempont, sőt, azt is leírta, hogy ő maga is státusz alapján próbált barátkozni.
És miért is az szeretett aki tárgyak megszerzésére akart használni, hogy aztán eldobjon? Kva nagy szeretet, hogy ha megkap eg ytágyat, utána már el is hagjya az embert:D Te ezt hívod szeretetnek?
Értem én, hog ymeg akarod magyarázni, hogy fúúúúj gonosz világ, csak az a gond, hogy kva álságos, hogy "a világ gonosz... én nem, dehát a világ igen":D miközben az emberek pont, hogy absozlút kirekesztik az ilyen gondolkodású embereket, ha tehetik:D Vagy hát nyilván, kinek mi a tapasztalata, lehet putrin tök okés, ha azért vannak együtt emberek, hogy kihasználják egymást, errefelé ez nem pálya.
Értem, hgoy szent meggyőződésed, hgoy minden ember ilyen, de.... nem:D
98
“97, itt nem csak a párkapcsolatokról volt szó, a kérdező kifejtette, hogy barátkozáskor is a státusz a szempont, sőt, azt is leírta, hogy ő maga is státusz alapján próbált barátkozni.
”
Ezt hol írtam, hogy státusz alapján próbáltam barátkozni? Én csak annyit írtam, hogy a státusz szabály miatt csupán bohóc lehettem. Én nem így terveztem az elején, így alakult, levontam a megfelelő konzekvenciát, továbbálltam, ugyanazt a hibát nem követem el. Tehát nem státusz alapján próbáltam ismerkedni, hanem az alapján, hogy megismered az embert, jól érzed magad velük, szórakoztató velük lenni. De számomra nem volt annyira szórakoztató mint nekik.
Tehát ne forgasd ki ismét kérlek. Ez nagyon alattomos akit itt nyomsz.
“Értem én, hog ymeg akarod magyarázni, hogy fúúúúj gonosz világ, csak az a gond, hogy kva álságos, hogy "a világ gonosz... én nem, dehát a világ igen":D miközben az emberek pont, hogy absozlút kirekesztik az ilyen gondolkodású embereket, ha tehetik:D Vagy hát nyilván, kinek mi a tapasztalata, lehet putrin tök okés, ha azért vannak együtt emberek, hogy kihasználják egymást, errefelé ez nem pálya.
”
A lényeget nem érted. Senki sem bevallottan azért van a másikkal, hogy használja, senki sem ismerné be, sőt gyakran tagadják még önmaguk előtt is. Persze gyakorlatilag ettől eltekintve ez történik, csak szépen van csomagolva. A piac megléte az egyértelmű, úgy válogatnak az emberek potenciális partnerjelöltek közül mint plázában ruhadarabot. Tehát az EMBEREK azok akik nem emberként kezelik a másikat! Érted már? Mi csak leírjuk a tényeket. Ez nem tesz minket gonosszá! Azt értem amúgy, hogy nehéz ezt feldolgozni és sokan egy életen át tagadni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!