Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek folyton mondják látatlanban, hogy csak változtatniuk kell és tenniük magukért és csak azon múlik a földi paradicsom és punciözön, de sosem mondják konkrétan, hogy mit. Ez is csak egy áldozathibáztatási technika?
Amivel igazából a jelenlegi status quo-t szeretnék bebetonozni mert nagyon fekszik a jelenlegi helyzet nekik.
Ahogy az üzletemberek sem szólnának a kapitalizmus ellen mivel jól élősködnek a rendszeren így az ilyen megmondóemberek (nők, chadek) sem szólnának a jelenlegi rendszer ellen aki nekik tökéletesen megfelel.
"És rendszeren leírom, hogy pszichés fejlődés - ha kell, pszichológussal, márpedig itt sokakra ráférne - és szociális készségek fejlesztése, baráti kör kialakítása."
Na most ezzel ott a gond, hogy attól még nem fogsz jobban kinézni, a magasságod, fej formád pl. nem fog megváltozni. A vonzalom meg nem ot kezdődik, hogy valaki kedves. Sajnos...
"Az itt lévő incelek még egy stabil barátsággal sem renelkeznek. Fogalmuk sincs hogy kell emberekhez szólni. Így esélytelen a párkapcsolat."
Én például egy elég tág baráti körrel rendelkezem, és munkából kifolyólag emberekkel foglalkozom, ennek ellenére se vonzóbb nem lettem, se a nőknél kapósabb, nahát!
12
Nagyon jó hozzászólás.
Igen, nem ezeken múlik a vonzalom.
“ Incelek értsétek meg, hogy azzal még mindig előrébb vagytok, hogy dolgoztok a hibáitokon ahelyett, hogy csak vinnyogtok.”
Mely hibára gondolsz?
"normál barátnő" nem várja el a lakást, kocsit, nyaralást, szórakozást, éttermet, ... ?"
Nekem ezek megvannak és pasi nélkül is járok helyekre és nyaralni. Ha a saját részedre nem telik, nos, az valóban gond.
És mindenféle tévhitekkel ellentétben, ezeket a párok közösen szokták fizetni.
"A vonzalom meg nem ot kezdődik, hogy valaki kedves. Sajnos..."
Ez igaz, viszont ismerek előnytelen külsejű pasikat, akik mégis vonzóak, mert olyan a kisugárzásuk, de ezt soha nem fogjátok megérteni.
16
Van 1-2 a 100-ból. Ez még semmit nem bizonyít csak azt, hogy nem teljesen lehetetlen csupán szinte az.
"Mely hibára gondolsz?"
Ember, komolyan annyi önismereted nincs, hogy magadra nézel, és felismered a hibáidat?
17
Akkor még tudomásul kell venni, hogy aki ronda, csóró, kisugárzása sincs, annak hasonló novel kell beernie,
Nekem normális a barátnőm, amikor megismert, nem volt se lakásom, se jó fizetésem. Sőt kifejezetten szegény voltam és voltak gondjaim.
Amíg egy nyeszlett sz*r voltam velem se sok lány állt szóba, mert semmi önbizalmam nem volt.
Elkezdtem edzeni és lett valakim. De összességében a külsőt is a hajadra kenheted, ha nem tudsz egy jót beszélgetni senkivel.
Amikor megismertem a barátnőmet, tetszettem neki, de az volt a mérvadó, hogy órákat beszélgettünk.
Veletek az a gond, hogy örökké sír a szátok várjátok a sült galambit és eszetekbe se jut, hogy ha esetleg a jelenlegi körülményeitek között nem kelletek senkinek(úgy, hogy néhányatok tisztában van vele, hogy egy fos az élete), akkor először az életeteket kellene sínre tenni.
Amennyi időt elb*sztok itt azzal, hogy statisztikákat, meg teóriákat gyártotok, annyi idő alatt kezdhettetek volna magatokkal valamit,ahelyett hogy adjátok egymás alá a lovat.
Status quo...
Eszem megáll tőletek.
Frankón amúgy, ti néha meghallgatjátok azt a sok f*szságot, amit összehordtok?
Punciözön xD
A probléma forrása ott van szerintem hogy a punciözön a cél nem pedig egy épkézláb élet kialakítása. Fejben kell rendet rakni mindenek előtt, aztán lehet felépíteni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!