Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknek folyton mondják látatlanban, hogy csak változtatniuk kell és tenniük magukért és csak azon múlik a földi paradicsom és punciözön, de sosem mondják konkrétan, hogy mit. Ez is csak egy áldozathibáztatási technika?
Amivel igazából a jelenlegi status quo-t szeretnék bebetonozni mert nagyon fekszik a jelenlegi helyzet nekik.
Ahogy az üzletemberek sem szólnának a kapitalizmus ellen mivel jól élősködnek a rendszeren így az ilyen megmondóemberek (nők, chadek) sem szólnának a jelenlegi rendszer ellen aki nekik tökéletesen megfelel.
49
Wow, tudtam, hogy én leszek a hülye most is.
Azelőtt cigizett.
50
Önbecsülés nincs pozitív visszacsatolások nélkül.
Nem csak az én esetemben. Senki esetében sem.
A szebb embereket gyerek koruk óta körülrajongják, ezért magabiztosak.
Csak, hogy tévedés ne essék.
Én csúnya voltam és dagadt, de körülrajongtak, mert vicces, kedves ember vagyok.
A valóban rendes emberek is kapnak visszacsatolást, csak nem a pofijuk miatt.
(Szerinted mennyivel leszel előrébb, ha a múlt miatt bőgsz?)
Ja, hát ha csak kefélni akarsz, akkor igen, legyél annyira jó dumában és kinézetben, hogy fél perc alatt levedd a nőt a lábáról. Nem tudom, hogy ebben mi a meglepő, és miért érzed magad áldozatnak, ha az alap szociális szkilljeid sincsenek meg, de már egyből maxos szoknyapecérnek akarod eladni magad. Mintha egy kisiskolás akarna cégvezető lenni, és ő a szegény elnyomott, hogy nem vették fel. Ki hitte volna, hogy nem alkalmas rá, ugye...?
Vagy a másik opció: menj hivatásoshoz, és fizess érte.
De ez az egész megint oda vezetett, hogy a "szegény áldozat incel" valójában csak kihasználni akar másokat, mert kanos. Aztán csodálkozik, hogy nem sikerül, meg mindenki elhajtja, mivel fogalma sincs az emberi kapcsolatokról. Nem képes másokat ember számba venni, csak elvárja, hogy szolgálják ki, és csapkodja az asztalt, hogy ez jár neki, mint egy 3 éves. Ha nem akarsz beilleszkedni, nem kötelező, de akkor ne csodálkozz, hogy kirekesztenek, meg elhajtanak. Ennek ez a következménye.
#38 köszi szépen, de nem szorulok a "tanácsodra", meg a nézeteidre. Szerintem 10 éve tartó boldog kapcsolatban élőként, akinek korábban sem volt gondja az ismerkedéssel, kapcsolatok kialakításában, nincs szükségem rá. Győzködni nem foglak, te dolgod, hogy mivel mérgezed a személyiségedet. Ha pedig egyszer mégis megunod, előtted is ott van a fejlődési lehetőség, mint mindenki előtt.
52, csak hogy tévedés ne essék, ne írj baromságokat.
A negatív visszacsatolás valóban kellemetlen impulzus, de egy egészséges mentális állapotban lévő ember esetén nem destabilizáló hatású, romba meg aztán főleg nem dönti az ember önbecsülését.
Aki meg 30 évesen még a gyerekkorára mutogat, annak baromira elkell egy pszichoterápia. Ezt nem én mondom, hanem a pszichológusok.
Az önbizalom és önbecsülés lényege, hogy pozitív visszacsatolások nélkül is erősen megáll. Ezért ÖN és nem MÁS általi megbecsülésről van szó.
És akkor még ott van az, hogy oké, ha valaki elképesztően ronda, akkor a csajozásban hátránya van, 10ből 7-9 csaj elutasítja, ahogy meglátja. Ok.
És emberünknek mi a helyzet a barátaival? A családjával? A hobbijával? A munkájával? A céljaival? Ezekben sincs semmi pozitív visszacsatolás? Mert ezeknek kb semmi köze a külsejéhez..
56, de nem érted, 10 évvel ezelőtt odaintett neki egy nő. Mondj ennél nagyobb traumát, ha tudsz.
/s
41! Miért?
A párkapcsolatokban te egy áru vagy. Semmi több. Ha ezt elfogadott és úgy nézed mint egy piacot máris nem furcsa semmi. A másik fél téged, te őt használod, olyan mint venni valamit egy boltban.
58, öhm... nem:D
Vagy oké, bizonyos szemszögből nézheted úgy az egész világot, mintha csak árúk lennének a boltban, elvégre... interaktálsz és annyi. De ez egy elég primitív nézőpont.
Merthogy a bolti terméktől nem kérdezem meg, hogy hogy van, nem ÉRDEKEL hogy hogy van, nem szándékszom a kedvére tenni csak azért, hogy neki jobb legyen.
Az, hogy te kiszipolyozod a másikból azt amit akarsz és nem önmagától tesz a kedvedre, az mondjuk sokat elmond rólad és a kapcsolataidról. De egy normállis párkapcsolatban - sőt, egyébként barátságokban és korrekt emberi kapcsolatokban egyaránt - nem a másik kihasnzálása, kiszipolyozása történik, hanem mindenki önszántából tesz bele.
A párkapcsolatok nem tárgyiasítják az embert. Te teszed ezt.
59
“ Merthogy a bolti terméktől nem kérdezem meg, hogy hogy van, nem ÉRDEKEL hogy hogy van, nem szándékszom a kedvére tenni csak azért, hogy neki jobb legyen.”
De aki nem bejövős attól a büdös életben nem fogod megkérdezni, hogy van, sosem fogsz a kedvére tenni.
El kellene fogadni végre, hogy a párválasztás első lépésben húspiac és materialsta jellegű. Ha már ráizgultál akkor utána persze megkérded hogy van meg reggelit készítesz neki stb, de csakis azért mert szexuálisan vonzódsz a testéhez, öltözködéséhez, illatához stb. Tiszta húspiac az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!