Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tetszik munkában egy férfi. Még csak párszor dolgoztunk egy műszakban, néha dolgozunk csak egyszerre. Még nem beszéltem vele. Közös ismerősöknél megtaláltam Facebookon. Mit csináljak? Ha bejelölöm ismerősnek az "nyomulás" mivel sosem beszéltem vele? Nem igazán tudok róla semmit csak a nevét. Mit tanácsoltok? Nem akarok "nyomulni". Nem tudom hogy szingli e.
2023. nov. 10. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan együtt dolgoztok, és nem mersz vele beszélgetni, hanem chaten üzengetsz?

Hihetetlen.

2023. nov. 13. 14:20
 12/15 A kérdező kommentje:
11es: ritkán találkozunk. Nem egyszerre dolgozunk.
2023. nov. 13. 15:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Csendes egyébként ahogy én is. Elvileg nincs barátnője, megkérdeztem valakitől.
2023. nov. 14. 00:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Ti nőként kezdeményeztetek? Ha igen, hogyan?
2023. nov. 16. 00:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Elkernem a telefonszamat es elhivnam egy fagyira
2023. nov. 16. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!