Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok erről? (bővebben)
Még egy éve volt egy lány aki tetszett, találkozgattunk is párszor .. úgy éreztem én is bejövök neki, de aztán összejött egy másik fiúval. Később megtudtam, hogy kb3 hét után szétmentek. Aztán, hogy azóta sem volt senkije. Mit gondoltok az ilyen lányról?
Most pedig írt és bocsánatot kért hogy bánja a dolgot és hogy nem kezdhetnénk e megint ismerkedni, mert nem vagyok közömbös számára, tetszek neki .. állítása szerint akkor is tetszettem csak hülye volt ahogy akkor döntött és blabla. Az igazat megvallva még nekem is tetszik. Csak félek, nehogy megint az történjen. 22/F
Igen, sztoriban én vagyok a lány:)Tavaly tetszett egy srác, de akkor az egyik barátnőm is nagyon odavolt érte, így inkább hagytam az egészet(pedig nem jöttek össze)
Nemrég ráírtam srácra, de csak mert már elég rég nem beszéltünk és azért kíváncsi vagyok , hogy mi van vele, de többet én nem szeretnék már..
Szóval azért egy kicsit más, mint nálatok...mert neked bevallotta egyértelműen a csajszi, hogy nem vagy neki közömbös, szóval hajrá:) Vesztenivalód szerintem nincsen, de azért legyél úgymond óvatos, nehogy "pofára ess" miatta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!