Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Bővebben a kérdésben.
Persze, vedd fel msn-en:) Msn-en mindenki sokkal közvetlenebb és sokkal jobban feloldódik az ember!:)
Persze aztán élőben is beszélj vele, de előbb msn-en, mert így legalább megtudod, hogy egyáltalán szóba áll veled:)
De mondom...ÉLŐBEN IS BESZÉLGESS MAJD VELE!!!:)
Sok sikert!:)
18/L
Nem, én arra gondoltam, pár alkalommal beszélgess vele msn-en, és majd csak utána élőben:) így leglább már lehet, nem leszel annyira félénk:)
Ismerd meg előbb neten egy kicsit;)
Szerintem is msn-en beszélgess el vele kb 1 hétig (hogy ott valamennyire megismerjétek egymást), aztán megbeszélhetsz vele 1 találkozót, amiről (ha van esze) tuti levágja, hogy mit akarsz. Ha igen mond, akkor próbálkozz be, ha nemet, akkor nem érez irántad semmit. Sok csaj megfordult már a Földön :P
Sok sikert kívánok:D
Ne ess kétségbe, lehet elsőre nemet mond, de nem tutira elutasítás csak őt is érdekli az hogy mennyire vagy érte oda. Megpróbálahatod másodszor, azonban ha akkor sem megy akkor lassan haggyj fel ezzel.
Nem egy lány van, próbálkozni másnál is lehet.
sok sikert.
szeretnéd megismerni. ez épkézláb és nem is annyira tolakodó dolog, persze valószinüleg lereagálja a dolgot de nem kell foglalkozni vele. Ha szivesen beszélget veled és rendesen akkor már megtetted az első lépést amit ő is pozitívan értékel. A többi rajtatok múlik.
Ha bemutatkozól msn- en és elkezdi játszani a nagyot(mert sajnos olyan is van) akkor inkább fordits hátat neki akármennyire szép meg vonzó is, nem érdemes nagyképüekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!