Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok? Bővebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Bővebben a kérdésben.

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nagyon tetszik egy lány a suliból. Ő 16, én 17 vagyok. De nem merem megszólítani, főleg akkor nem, amikor a többi barátnőivel együtt van. Mindig, mikor meglátom, elvörösödöm, megakad a lélegzetem, egyszerűen csak őt látom, nem tudok koncentrálni semmire, csak ő rá. Mit csináljak? Vegyem föl msn-re esetleg? Az jó ötlet?
2009. aug. 24. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze, vedd fel msn-en:) Msn-en mindenki sokkal közvetlenebb és sokkal jobban feloldódik az ember!:)

Persze aztán élőben is beszélj vele, de előbb msn-en, mert így legalább megtudod, hogy egyáltalán szóba áll veled:)

De mondom...ÉLŐBEN IS BESZÉLGESS MAJD VELE!!!:)

Sok sikert!:)

18/L

2009. aug. 24. 18:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondolom, arra gondoltál, hogy beszéljek meg vele egy találkozót (?) Nyilván ne ezzel kezdjem, hanem később térjek majd ki erre. Mert iskolában elég nehézkes... Fusztrál elégg, hogy vannak körülötte az osztálytársak, stb... Mit ne mondjak, nem vagyok egy társasági emberke. :) Persze el szoktam járni erre-arra. De valahogy a suliban mindig stresszelek minden hülyeségen, és ebből kifolyólag ez így nehéz lehet - oda menni hozzá, és... Épp azért gondoltam, arra, hogy egy találkozót megbeszéljek vele. Persze ebből már nyilván tudni fogja, hogy mit is akarok tőle. Gondolom én..
2009. aug. 24. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Nos? Egyéb tanácsok?
2009. aug. 24. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem, én arra gondoltam, pár alkalommal beszélgess vele msn-en, és majd csak utána élőben:) így leglább már lehet, nem leszel annyira félénk:)

Ismerd meg előbb neten egy kicsit;)

2009. aug. 24. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is msn-en beszélgess el vele kb 1 hétig (hogy ott valamennyire megismerjétek egymást), aztán megbeszélhetsz vele 1 találkozót, amiről (ha van esze) tuti levágja, hogy mit akarsz. Ha igen mond, akkor próbálkozz be, ha nemet, akkor nem érez irántad semmit. Sok csaj megfordult már a Földön :P

Sok sikert kívánok:D

2009. aug. 25. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne ess kétségbe, lehet elsőre nemet mond, de nem tutira elutasítás csak őt is érdekli az hogy mennyire vagy érte oda. Megpróbálahatod másodszor, azonban ha akkor sem megy akkor lassan haggyj fel ezzel.

Nem egy lány van, próbálkozni másnál is lehet.

sok sikert.

2009. aug. 25. 12:37
 7/9 A kérdező kommentje:
És, ha rákérdez, hogy miért vettem föl msn-re, akkor mit írjak?
2009. aug. 26. 16:34
 8/9 A kérdező kommentje:
?
2009. aug. 28. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:

szeretnéd megismerni. ez épkézláb és nem is annyira tolakodó dolog, persze valószinüleg lereagálja a dolgot de nem kell foglalkozni vele. Ha szivesen beszélget veled és rendesen akkor már megtetted az első lépést amit ő is pozitívan értékel. A többi rajtatok múlik.

Ha bemutatkozól msn- en és elkezdi játszani a nagyot(mert sajnos olyan is van) akkor inkább fordits hátat neki akármennyire szép meg vonzó is, nem érdemes nagyképüekkel foglalkozni.

2009. szept. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!