Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tetszik munkában egy férfi. Még csak párszor dolgoztunk egy műszakban, néha dolgozunk csak egyszerre. Még nem beszéltem vele. Közös ismerősöknél megtaláltam Facebookon. Mit csináljak? Ha bejelölöm ismerősnek az "nyomulás" mivel sosem beszéltem vele? Nem igazán tudok róla semmit csak a nevét. Mit tanácsoltok? Nem akarok "nyomulni". Nem tudom hogy szingli e.
2023. nov. 10. 19:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Irj neki uzit es add oda kovibe, ugy hogy csak otthon olvassa el
2023. nov. 10. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg szólj hozzá előben. Vagy köszönj és várj, hátha szól hozzád. Ha meg nem, akkor kérdezz tőle vmit. Aztán csak alakul a dolog.
2023. nov. 10. 19:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz a közelébe dolgozni, akkor hozzád fog szólni. Esetleg kérj tőle segítséget.
2023. nov. 10. 19:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha bejelölöm ismerősnek vagy írok neki Facebookon az nyomulás lenne? Vagy nem? Nem tudom hogy fog dolgozni jövő héten.
2023. nov. 10. 19:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Bejelölöd és akkor mi van. Ugyanúgy nem szóltok egymáshoz.
2023. nov. 10. 19:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Előbb inkább élőben szólj hozzá, picit beszélgessetek. Ez a "semmiből bejelöllek" dolog nem működik. Legalábbis nálam nem. Sokszor olyanok jelölnek be, akikről azt sem tudom, honnan kéne ismernem őket. Először kell egy kis személyes kontaktus.
2023. nov. 10. 20:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb kerdezz ra nala a kozos ismerosre. Esetleg vond be a kozos ismerost. Nekem volt mar olyan, hogy 3-an beultunk valahova, majd o kimentette magat es tavozott. Ott is a baratno otlete volt, ossze is jottunk utana.
2023. nov. 10. 21:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Bejelöltem, visszaigazolt. Kérdeztem, válaszolt. De ő nem kérdez, nem ír semmit magától. Nem érdeklem? Vagy van esély szerintetek? Nem akarok nyomulni.
2023. nov. 12. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem veszi a lapot… azt hiheti, hogy tényleg csak azért írtál neki, mert meg akartál kérdezni tőle valami infót. Így szerintem nem nagyon tudsz hozzá közelebb kerülni, hogy csak írsz neki de amúgy élőben kb. nem beszéltetek még semmit. Jó ötlet, hogy élőben kérsz tőle valami segítséget. Én egyszer csináltam egyébként olyat, hogy a csávó hazavitt kocsival és én “véletlenül” valamit “bent felejtettem” a kocsijában ami miatt később sürgősen találkoznunk kellett kettesben…:D Persze lehet hogy pont ezt nem tudod bejátszani, de vannak ilyen kis apró trükkök.
2023. nov. 12. 16:30
 10/15 A kérdező kommentje:
9es: Az a baj hogy nem mindig vagyunk egy szakban. Nem tudom hogy jövő héten fogok e vele találkozni. Még milyen tippeid vannak? :)
2023. nov. 12. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!