Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azt csinálja hogy kerdezi mikor találkozunk, megírok időpontokat mikor érek rá, aztán utólag meg azt mondja hogy én nem hívtam találkozni?
Ismerkedünk és allandóan azon pörög mikor tudunk találkozni.
Erre írom higy nekem jo lenne pl.péntek du szombat este stb.
Aztán még péntek du se ír olyat hogy pl akkor du 5 kor elmennék e vele pizzázni, vagy dzombat este 8 kor esetleg meghívhat e vmire megyek e vele, nagy semmi. Hanem olyanokat ír pl.péntek du hogy mizu. Én visszaírok hogy semmi különös, sétálok vagy shopping vagy akármi.
Aztán ezekrr írja mindjart esik, vagy hétfőn melo, meg ilyeneket.
Aztán másnap megint megkérdezi mikor találkozunk.
Ezekre írom neki hogy én tegnap is ráèrtem..
Erre meg visszaír hogy nem hívtam higy menjen. Én nem találkoztam vele. Én meg irtam neki hogy ő nem jött el.
Na és ezek után is folytatja. Mikor találkozunk. Megint megirtam neki mikor érek rá. Annyit írt rá okes. És ennyit. Ez miatt megirtam neki hogy ne azt csinálja ebbol megint hogy szerinte èn nem találkoztam vele. En megirtam mikor érek rá.
Igazából tiltanom kéne mert szórakozna?
Lehet csak hülye viszont. Én ezt még nem zárom ki amiért a kommunikaciója is olyan pongyola semmijen, se egy poén vagy flört vagy vmi frappáns megjegyzés vagy bármi amiket értelmes pasik simán benyomnak, hanem amolyan "kisparaszt" faék beszéde is van.
Erre én biztos nem fogok megmozdulni neki soha hogy ha gondolom ihatunk egy kávèt.
(Kösz hogy megengeded..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!