Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők utálják, szánalmasnak tartják, ha egy férfinek nem jön természetesen/ a neveléséből következően az ismerkedés módja, hanem utólag kell megtanulnia? Ha igen, miért?
2
Az első válaszoló vagyok, és ilyet tényleg ne említsen. :) Nálam red flag az olyan, aki úgy beszél a csajozásról, mintha valami sportág lenne. Aki nem fogja fel, hogy a nő is csak egy ember, ott gondok vannak fejben.
3. Aztán mégis miután könyveket olvastam róla, majd amiket olvastam azt a gyakorlatba is átültettem, sikeres lettem a nőknél.
De akkor nincs köztünk ellentét. Te is és én is azt mondjuk, hogy ezeket soha el ne merje mondani egy férfi, hogy ő nem ösztönből, reflexből, a génjei/neveltetése által tud sikeresen és ügyesen ismerkedni a nőkkel, hanem mert képezte magát.
És de a csajozás ugyanúgy tanulható, mint egy szakma vagy egy hobbi, vagy bármi amit meg lehet tanulni.
5. Te sem olvastál még könyveket a kommunikációról. (Érthető, hisz nem volt rá szükséged, "természetes" vagy.)
Egy kis példa, hogy a férfiak lényegre törőbben kommunikálnak, a nők pedig szeretik az érzelmektől fűtött szavakat. De ezeket így most ide röviden nehéz kifejteni.
Ennek most semmi köze a csajozáshoz, egyetemen is volt ilyen kommunikációs kurzusom, ahol erről is szó volt, hogy a férfiak és a nők máshogy kommunikálnak. Ez tudományos tény.
"Te sem olvastál még könyveket a kommunikációról."
Bizony, nem olvastam, hanem a gyakorlatban csináltam, és ha ilyeneket írnak, az nagyon vicces. Mert ez nem így van. Hogy is van a mondás? Aki tudja, az csinálja, aki nem tudja, az tanítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!