Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig azt csinálja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azt csinálja hogy kerdezi mikor találkozunk, megírok időpontokat mikor érek rá, aztán utólag meg azt mondja hogy én nem hívtam találkozni?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk és allandóan azon pörög mikor tudunk találkozni.

Erre írom higy nekem jo lenne pl.péntek du szombat este stb.

Aztán még péntek du se ír olyat hogy pl akkor du 5 kor elmennék e vele pizzázni, vagy dzombat este 8 kor esetleg meghívhat e vmire megyek e vele, nagy semmi. Hanem olyanokat ír pl.péntek du hogy mizu. Én visszaírok hogy semmi különös, sétálok vagy shopping vagy akármi.

Aztán ezekrr írja mindjart esik, vagy hétfőn melo, meg ilyeneket.

Aztán másnap megint megkérdezi mikor találkozunk.

Ezekre írom neki hogy én tegnap is ráèrtem..

Erre meg visszaír hogy nem hívtam higy menjen. Én nem találkoztam vele. Én meg irtam neki hogy ő nem jött el.

Na és ezek után is folytatja. Mikor találkozunk. Megint megirtam neki mikor érek rá. Annyit írt rá okes. És ennyit. Ez miatt megirtam neki hogy ne azt csinálja ebbol megint hogy szerinte èn nem találkoztam vele. En megirtam mikor érek rá.

Igazából tiltanom kéne mert szórakozna?

2023. nov. 10. 07:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős, nem vesz komolyan, csak egonövelésből szórakozik veled.
2023. nov. 10. 07:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már itt elcsúszik a kommunikációtok, akkor nem sok esélyt látok rá, hogy ebből harmonikus kapcsolat lesz a jövőben.
2023. nov. 10. 08:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem elcsúszik a kommunikáció hanem nem hív randira valójában.

Vázlatosan így néz ki az egész:

- mikor találkozunk?

- x nap du, y nap este ráèrek

- oké.

Aztán igy eltelt x es y nap, hogy aznapokon rámírt hogy mizu meg esni fog meg small talk-ozik.

Mivel ma már előre írtam neki azt hogy én nem akarom azt kapni pl vasárnap hogy én nem találkoztam vele, annyit módosított most hogy kèrdezi hánykor jó nekem?

Miközben megirtam már hogy péntek du nekem jó.

(De ha nem hív sehova el, akkor betervezek mást èrtelemszerűen)

2023. nov. 10. 08:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Vagy nem akar téged eléggé, vagy megriasztja, hogy meg kell etetnia/itatnia.

Nekem is volt ilyan "pasim", beleuntam, tiltottam.

2023. nov. 10. 08:44
 5/11 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem invitál olyanra ami nem riasztja?
2023. nov. 10. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Mondom, nem akarja ő ezt annyira. De ha mégis, akkor másban is ilyen béna.

Kell ez neked?

2023. nov. 10. 08:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Nekem egyelőre az kell hogy utólag ne ő verje már magát azon hogy én nem találkoztam vele, én nem tettem magam oda.

Most azzal zártuk, hogy tizedjére is megkérdezte nekem mikor jó, tizedjère is megírtam hogy pl ma délután is jó, de ha semmi terv(e) nincs, akkor betervezek mást, mert a semmire nem fogok otthon ülni.

Elolvasta és most gondolkodik meg vakarja a fejét, gondolom nyitva a szája és kifolyik a nyála is, mire reagálni tud majd.

2023. nov. 10. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:

De, elcsúszik. "Aztán másnap megint megkérdezi mikor találkozunk."

Erre a válasz, amit vár, az, hogy hétfőn 6-kor a Pipike kávézóban. De te is azt akarod, hogy ő mondja meg, ő meg nem fogja fel, hogy neki kéne elhívnia.

Annyira könnyű lenne ezt megoldani, de szerintem neked nem kell egy olyan srác, aki elhívni se képes.

2023. nov. 10. 11:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Ha nem hív el, akkor nincs mire válaszolnom sem.

De felhívott és szóban is majdnem ugyanazt nyomja..mikor érek rá.

Mondtam neki pl ma du.

És kérdeztem mert mi a terv?

És mondta ha gondolom kávézhatunk.(nekem amúgy ez sem elhívás, de nem álltam bele még ebbe is)visszakerdeztem ill mindtam higy nekem nincs kedvem 5-10 perces kávézgatasokhiz amikor az egész délutánom szabad. Majd írok rá valamit, gondolkodom.(hogy kitalálok én magamnak akkor programot csak bele fér e majd egy 5-10 perces kávé még nem tudom. Mert ha pl bnőkkel leszek akkor inkább, nem fogok kirohanni tőlük egy kávéra meg vissza), de nem èrtette mert megsértődött azon hogy gondolkodom ezen, majd írok.

2023. nov. 10. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen hazudozók. Nekem egyik exem csinálta azt, hogy társasági eseményeken full kiakadt rám, de nem volt különösebb oka, aztán én a sírást visszafojtva ültem ott egyedül, és elkezdte azt terjeszteni mindenkinek, hogy ÉN haragszom rá. Idióta p.öcs de jó hogy kib.asztam :D
2023. nov. 10. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!