Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak utólag szólnak az első randi után?M
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy randizok egy leányzóval minden nagyon jól alakul, akár csókkal válunk el ( több esetben) majd szólnak társkeresőn sms-ben stb módon, hogy mégsem én kellek nekik... Mennyire normális ez a viselkedés?2021. ápr. 22. 12:06
1/3 anonim válasza:
2 randi volt azon a héten és te vesztettél.
2/3 anonim válasza:
Én általában még otthon átgondolom, mert nem szeretek ott helyben csípőből nemet mondani. Ha döntök, akkor azt komolyan is akarom gondolni. Ha hirtelen döntök, lehet, hogy megbánom és nem akarok ilyen csikicsukit.
3/3 Sunshinedoll válasza:
Miért ne lenne normális? Találkoztatok, hazament, átgondolta, meghozta a döntést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!