Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan lányok hogy két fiú közül kellett választanod és utólag jöttél rá hogy a másik fiú lett volna a jobb?
Volt hát. Igaz végül lehet a másikkal se lett volna annyival jobb, de mivel nem történt meg így nemtudni.
Lehettem volna türelmesebb. (Ezt azután az illetőnek is elmondtam)
Nekem nem volt ilyen, vagy ha mégis, akkor az anélkül volt, hogy észrevettem volna, és már sosem derül ki...
Amúgy, ha belegondoltok, akkor pl. egy 3 éves kapcsolat alatt hány emberrel nem jöttél össze, mert kapcsolatod volt? Hány emberrel meg sem ismerkedtél a barátod/barátnőd miatt? Nem tudom, ismeritek-e az alternatív költség fogalmát, ami egy gazdaságügyi szakkifejezés, de amit most írtam, az is egyfajta alternatív költség, amit megfizetsz a párkapcsolatért. De ha szerelmes vagy, ha boldog bagy, ha jó kapcsolatod, akkor minden alternatív költséget megér, akár egy életen át is. :) Kérdés, hogy igaz szereted-e? Boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!