Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan lányok hogy két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan lányok hogy két fiú közül kellett választanod és utólag jöttél rá hogy a másik fiú lett volna a jobb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt hát. Igaz végül lehet a másikkal se lett volna annyival jobb, de mivel nem történt meg így nemtudni.

Lehettem volna türelmesebb. (Ezt azután az illetőnek is elmondtam)

2021. máj. 21. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Bánom hogy nem a másikat választottam
2021. máj. 22. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt ilyen, vagy ha mégis, akkor az anélkül volt, hogy észrevettem volna, és már sosem derül ki...

Amúgy, ha belegondoltok, akkor pl. egy 3 éves kapcsolat alatt hány emberrel nem jöttél össze, mert kapcsolatod volt? Hány emberrel meg sem ismerkedtél a barátod/barátnőd miatt? Nem tudom, ismeritek-e az alternatív költség fogalmát, ami egy gazdaságügyi szakkifejezés, de amit most írtam, az is egyfajta alternatív költség, amit megfizetsz a párkapcsolatért. De ha szerelmes vagy, ha boldog bagy, ha jó kapcsolatod, akkor minden alternatív költséget megér, akár egy életen át is. :) Kérdés, hogy igaz szereted-e? Boldog vagy?

2021. máj. 22. 00:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Oka van, hogy a nem a másikat választottam. De az biztos, hogy azt megbántam, hogy az exemmel összejöttünk. Sokszor gondoltam akkor arra, hogy a másikkal lehet, hogy jobban jártam volna. De józan ésszel átgondolva, legfeljebb kevésbé lett rossz. A legjobb döntés volt esetemben, hogy egyik sem.
2021. máj. 22. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!