Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most bosszút akar állni és ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bosszút akar állni és ez az első lépés?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy volt kapcsolatom, kiderült, hogy nem független, végig hazudott és szóltam feleségnek. Mindenhonnet eltűntem. Telefonszámcsere, összes platformon álnév és új profilok, de megtalált. Eltelt 4 hónap és nem tudom, hogy, de megtalált. Először csak a megosztásaimat likeolta most meg írt, méghozzá azt, hogy "szia kedves, hogy vagy, nagyon hiányoztál"

Első gondolatom az volt, hogy bosszút akar állni valamilyen módon a magához való visszaédesgetéssel...Szerintetek jól látom ezt? De nagyon rossz érzésem van, nem is tervezek válaszolni, de azt hiszem új profilt kell létrehoznom. Én ha férfi lennék, bosszút akarnék állni a nőn, aki szólt a feleségemnek.

2023. nov. 8. 00:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
10: nem direkt lett szereto, atvagta a ferfi. Maganak koszonheti a ferj a lebukast.
2023. nov. 8. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!