Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon meredek lépés lenne ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meredek lépés lenne ez szerintetek?

Figyelt kérdés

(Nincsenek hosszú ü és ö betüim)

Lassan 1 hónapja ismerkedek egy lánnyal. Nem szeretném részletezni, de úgy tünik, hogy jól alakulnak a dolgok köztünk. Viszont nemsokára hazautazik külföldre egy pár hónapra és csak szeptemberben jön vissza egyetem kezdésre. Eleinte nem igazán értettem, hogy miért, de itt képzeli el a jövöjét, ezért már évek óta tanul magyarul. Sok randi után talán most elöször érzem azt, hogy találtam valakit, akivel el tudnék képzelni kapcsolatot.

Viszont ez a 2 hónap kicsit soknak tünik. Nem tünne nagyon furának szerintetek így egy hónap után, ha felhoznám neki, hogy szívesen meglátogatnám, ha ö is benne lenne?

2023. jún. 19. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez észsszerű lépés lenne, hajrá!
2023. jún. 19. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, mennyire intenzív az ismerkedés. Ha hetente többször találkoztatok és úgy érzed, vonzódik hozzád, szerintem megkérdezheted. Nyilván nem hosszú időre mennél és magad fizetnéd a költségeidet.
2023. jún. 19. 16:51
 3/7 A kérdező kommentje:

#2: Kicsit elfoglalt volt, szóval eddig heti 1 találkozó jött csak össze, de amint felszabadult az ideje szólt magától, hogy már gyakrabban ráér, szóval most már hamarabb találkozunk legközelebb. Meg elég biztosan beszél a szemptemberröl is. Nagyon egyértelmünek tünik a szavaiból, hogy rajta nem múlna, hogy találkozzunk.

Érzem, hogy vonzódik hozzám.

2023. jún. 19. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagy eséllyel örömmel fogadná az ötletedet.
2023. jún. 19. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel azt mondod, hogy ő is komolyan gondolja, valószínűleg örülne neki. Nyugodtan kérdezd meg. Esetleg azzal lehet problémája, hogy 1 hónap után nem biztos, hogy bemutatna a családjának (feltételezem hozzájuk ment vissza nyárra).
2023. jún. 19. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
kedves gesztus jó 5 let
2023. jún. 20. 00:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Csak egy kis helyzetjelentés, ha kíváncsi lenne valaki a fejleményekre :D Felhoztam neki ezt és nagyon pozitívan fogadta. Meg is lepett, mert ő is gondolkodott ezen.
2023. jún. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!