Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon meredek lépés lenne ez szerintetek?
(Nincsenek hosszú ü és ö betüim)
Lassan 1 hónapja ismerkedek egy lánnyal. Nem szeretném részletezni, de úgy tünik, hogy jól alakulnak a dolgok köztünk. Viszont nemsokára hazautazik külföldre egy pár hónapra és csak szeptemberben jön vissza egyetem kezdésre. Eleinte nem igazán értettem, hogy miért, de itt képzeli el a jövöjét, ezért már évek óta tanul magyarul. Sok randi után talán most elöször érzem azt, hogy találtam valakit, akivel el tudnék képzelni kapcsolatot.
Viszont ez a 2 hónap kicsit soknak tünik. Nem tünne nagyon furának szerintetek így egy hónap után, ha felhoznám neki, hogy szívesen meglátogatnám, ha ö is benne lenne?
#2: Kicsit elfoglalt volt, szóval eddig heti 1 találkozó jött csak össze, de amint felszabadult az ideje szólt magától, hogy már gyakrabban ráér, szóval most már hamarabb találkozunk legközelebb. Meg elég biztosan beszél a szemptemberröl is. Nagyon egyértelmünek tünik a szavaiból, hogy rajta nem múlna, hogy találkozzunk.
Érzem, hogy vonzódik hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!