Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felkérem táncolni úgy, hogy borzasztó vagyok benne, az jó lépés vagy rossz?
Tehát erősen introvertált férfi vagyok, és elég sok gátlásom, szorongásom van. A nő, akivel tetszünk egymásnak, tudja ezt jól, és ezzel együtt minden jel arra mutat, hogy tetszem neki.
Buli lesz, és táncolni fogunk, és helytálló lenne felkérnem őt.
De nem vagyok jó táncolásban, sőt, nagyon rossz vagyok és tapasztalatlan, nagyon keveset csináltam. Egy bőven 20 év feletti, 30 közeli férfinél ez a szintű tapasztalatlanság nem áll túl jól.
Tehát jelen esetben nem a táncolással akarom elnyerni a vonzalmát, az már megtörtént, ezzel csak túlhidalni, el nem rontani próbálom, túlélni azt a bulit úgy, hogy még megmarad az érdeklődése.
Azon tűnődöm, hogy ez el fogja-e venni a kedvét és inkább máshova, olyan vizekre evezzek vele, ahol komfortosan érezzük magunkat mindketten, vagypedig vágjak bele ebbe a táncolásba vele, akkor is, ha rosszul csinálom.
Ha nem megyek táncolni, ha nem kérem fel, akkor azt fogja gondolni, hogy p*nci vagyok.
Ha pedig felkérem és táncolunk, akkor pedig azt, hogy balf*sz.
Kérdés, melyik a jobb. :D
De miert KELL tancolni amugy?
Valami csak-tancos buli?
En imadok tancolni, de a nok kozott is sok van (a tobbseg szerintem), aki nem szeret annyira. Ugyhogy talan eloszor varj ki es nezd meg, hogy mennyire fontos neki a tancolas.
Masreszt pedig (de itt is a buli stilusatol fugg a dolog) ez a "felkerem tancolni" extrem odivatu, foleg ha ilyen keringo stilusban kezded a tancot.
Akkor inkabb mar tancikalj oda hozza, esetleg invitald magadhoz, es mozogjatok egymassal szemben, lightosan, akkor nem kell annyira a közös taktra figyelni - mert ugyse menne, csak benazas lenne belole.
Osszessegeben: szerintem hagyd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!