Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha informatikát...

Mit csináljak, ha informatikát végeztem, de borzasztó rossz vagyok benne, és emiatt nemtudok elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Egy éve végeztem Programtervező informatikus MSc-n, és azóta nem vettek fel sehova. Lassú vagyok, lassan dolgozok, nem pörög az agyam. Buta vagyok, az ilyen interjús IQ teszteken és algoritmusos feladatokon mindig elhasalok. Hiába gyakorlom őket.

Vannak side projektjeim, de amiket csináltam azt más pár hét alatt lefejlesztené, nekem több hónap volt. Ilyen tulajdonságokkal képtelenség bárhova is bekerülni.

Szeretem ezt a szakmát, de nemtudom mit csináljak. Dobjak ki 5 év egyetemet, és helyezkedjek el máshol?

2023. ápr. 5. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
közmunka
2023. ápr. 5. 13:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam már rajta, amíg nem találok valami más munkát. Csak az a baj, hogy a közmunkából meg alig tudnám fenttartani magamat.
2023. ápr. 5. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Csak fejlesztői állásokra jelentkeztél? Kicsit más irányba nem gondolkoztál? Tesztelő, analyst, esetleg Projekt koordinátor, Helpdesk

Ha elvégeztél egy msc-t is azért biztos van ismereted.

2023. ápr. 5. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Rendszergazda àllàs?
2023. ápr. 5. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Kisebb cégeknél próbálkozz, ne multiknál.
2023. ápr. 5. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Mégis hogy a búsba szereztél PTI diplomát, ráadásul MSc-t, ha hülye vagy az algoritmizáláshoz?
2023. ápr. 5. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Igen, ez nekem is furcsa.
2023. ápr. 5. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne a legnehezebb területbe akarj egyből beleállni, hanem menj el peremterületekre dolgozni. Lehet kevesebb a fizu, de tapasztalatnak jó lehet. Ja meg ne a legnagyobb cégekhez, ahol 100:1-hez az esély.
2023. ápr. 5. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Menj el egy mulit gyakornoki programjába.
2023. ápr. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!