Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, amit rossz tulajdonságnak neveznétek, mégis borzasztóan vonzódtok hozzá?
Figyelt kérdés
Én például odavagyok az olyan lányokért, akik el vannak kényeztetve, enyhén önzőek és irányításmániások...2020. júl. 11. 22:32
1/7 anonim válasza:
Majdnem ugyanezek, csak férfiban. Nekem tetszik, ha a férfi kicsit forrófejű, szeret mindent irányítani/kézben tartani, enyhén önző, és picit maximalista. :D
2/7 anonim válasza:
Szeretem ha hatással vagyok rá:) Ez sok hibáját kiküszöböli:)
3/7 anonim válasza:
A Trónok Harcában van egy rohadék nő (Myranda) aki borzasztóan szexy szemétláda és iszonyat vonzó szexuálisan. Viszont ha lenne ilyen az életben aki olyan rohadék mint ő ha tehetném kinyírnám de szexynek szexy. Nehéz így leírni röviden egy szép szadista rohadék. 23F Tudom ez egy sorozat de ez jutott eszembe.
6/7 anonim válasza:
Domináns férfiak, aki szeret mindent kézben tartani, akire hatással lehetek és aki hűséges.
7/7 anonim válasza:
Arrogancia(de csak akkor, ha intelligenciával párosul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!