Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most bosszút akar állni és ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most bosszút akar állni és ez az első lépés?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy volt kapcsolatom, kiderült, hogy nem független, végig hazudott és szóltam feleségnek. Mindenhonnet eltűntem. Telefonszámcsere, összes platformon álnév és új profilok, de megtalált. Eltelt 4 hónap és nem tudom, hogy, de megtalált. Először csak a megosztásaimat likeolta most meg írt, méghozzá azt, hogy "szia kedves, hogy vagy, nagyon hiányoztál"

Első gondolatom az volt, hogy bosszút akar állni valamilyen módon a magához való visszaédesgetéssel...Szerintetek jól látom ezt? De nagyon rossz érzésem van, nem is tervezek válaszolni, de azt hiszem új profilt kell létrehoznom. Én ha férfi lennék, bosszút akarnék állni a nőn, aki szólt a feleségemnek.

2023. nov. 8. 00:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem tudja, hogy te szóltál.

Egyébként meg lehet, hogy kidobta a felesége és úgy döntött, a legjobb, ha újra bepróbálkozik nálad.

2023. nov. 8. 00:38
 2/11 A kérdező kommentje:
De tuti tudja, hogy én. Küldtem fotókat rólunk, videókat, beszélgetéseket, mindent a nőnek... Szóval tuti tudja. Van ezer másik nő, nem egy rosszképű csávó. Ráadásul már 2000 kmre élek tőle azóta. Azt is látja a profilomon, hogy kiköltöztem máshova. Plusz a nővel egy 3 éves kislánya is volt. Mondom, én ezek miatt gondolom, hogy el akarja vágni a torkom vagy valami. Libanoni a csávó, nem magyar ám. Csak szólok. Más kultúra vagyunk. Szóval semmi jót nem gondolok erről.
2023. nov. 8. 00:52
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Vagy a nője leszrja.
2023. nov. 8. 02:31
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
rendőrség
2023. nov. 8. 06:32
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Csak vmi platoi kapszkodoja egy netes kép. Siman tiltod aztan úgy se tud mit csinálni ilyen tavolságbol.
2023. nov. 8. 07:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, csak szard le. Ne irj neki vissza.
2023. nov. 8. 08:17
 7/11 A kérdező kommentje:
5. De biztos tudja, hogy menni fogok haza a családomat látogatni..Arra játszhat simán
2023. nov. 8. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hiába csinálsz mindenféle álnéven új profilt ha elkezded felvenni az ismerőseidet, akkor azon keresztül megtalál, pláne ha oda is teszel fel magadról képet.

Tiltsd le, meg ha jól emlékszem akkor van olyan beállítás a faceookon, hogy max az ismerőseid láthassák a profilodat.

2023. nov. 8. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Kisvarosban laktok? Honnan tudna mikor fogsz hazamenni?
2023. nov. 8. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
34%

Szeretnék gratulálni a remek libanoni szerető választáshoz, valamint ahhoz, hogy a tanulság levonása és balra elvonulás helyett még be is mártottad a feleségénél.

Majd küldj linket a rendőrségi késelős cikkhez.

2023. nov. 8. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!