Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg félrevezettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg félrevezettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden annyi történt hogy nyaraláson megismerkedtem valakivel, általában csak 1-1 mondatot tudtunk váltani a munkája miatt de egyik nap kérdezte este munka után van e kedvem beülni egy italra. Mondtam neki jó ötlet, viszont maximum 1-re én haza szeretnék érni majd és nevetve mondtam hogy az az ital tényleg csak ital lesz. Mondta oké.

Találkoztunk, minden jó volt jól elbeszélgettünk kb 2 órán át majd még sétáltunk amikor mondtam késő van hazamennék, mondta hazakísér.

A kapuban láttam nagyon be akart jönni, de mondtam neki barátnőkkel jöttem ide többen vagyunk a lakásban illetve nem terveztem semmi ilyet aznap estére…

Még megcsókolt elég intenzíven és konkrétan benyúlt a szoknyám alá (ez a kapuban történt), úgy kellett ellöknöm magamtól mert fel is kapott egy ponton.. Aztán azt kérdezte hogy én most tesztelem őt? Őszintén nem is értettem a kérdést, még most se tudom teljesen mire gondolhatott, mondtam én nem tesztelek senkit, el szeretnék köszönni, előre mondtam hogy csak italra mondok igent. Erre mondta de bezzeg amikor először megcsókolt nem húzódtam el… meg hogy eleve miért egyezek bele az éjszaka közepén egy italozásba ha nem akarok semmit tőle… aztan mondta akkor helo és kiment a kapun.

Most nem tudom, nekem egy csók és szex között baromi nagy a különbség, nem tartom magam egy hitegető prűd valakinek de azért minimum 2 randi után tudnék ilyet számításba venni, de ő szerinte mivel visszacsókoltam, illetve “viccesen” mondtam hogy az csak egy ital lesz (mert hogy nevettem közben, holott csak oldani akartam a feszültséget), az már egyenlő azzal hogy bármi lehet.

Nem irt, azóta nem is beszéltünk.

Mi a véleményetek erről? Gondolom nagyon megosztó ez az egész téma de őszintén szolva nem voltam még ilyen helyzetben mert így még sose ismerkedtem meg senkivel.

24L

2023. nov. 2. 14:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem sokat számít neki, ami kijön a száján, és ezért másokról se feltételezi.
2023. nov. 2. 17:33
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen jól tetted. Ne foglalkozz a 7. válasszal, a nyomulós gyerek örüljön annak, hogy kapott egy csomó "extrát" az ital mellé.

Örülj neki, hogy kilépett az életedből.

2023. nov. 2. 17:38
 13/23 anonim ***** válasza:

#7. Miért ne? Van ilyen mese is, h a kismalac nem akarja beengedni a farkast, aztán addig engedi rakosgatni csak az egyik aztán csak a másik lábát, míg végül benn van az egész farkas a randa nagy farkával együtt.

Ha leszögezi, hogy ez csak egy ital lesz, udvariasságból eldumálnak fél órát míg elszopogatják, aztán a kérdező értelmes időben elindul haza, így tök valid, hogy kíséretre sincs szükség. Aztán ha érdekli őt is meg a srácot is a dolog, akkor megbeszélik mikor, hogyan és hol nyúlhat alá.

Nem jobb lenne egy ilyen forgatókönyv a jövőben?

2023. nov. 2. 19:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vezetted félre és kicsit (nagyon) jobban nyomult a kelleténél.

De azt azért hozzátenném, hogy (és ez a te sztoridtól független és tanulság lehet talán másoknak) ha a testbeszéd nem igazán van szinkronban a verbális kommunikációval, azt nagyon könnyű félreérteni, pláne ha a szóbeli kommunikáció sem teljesen tiszta.

Velem volt olyan, hogy egy külföldi féléven egyetemen egy sráccal akivel néha megfordultunk ugyanabban a társaságban volt egy rövid kalandunk. Nagyon-nagyon vonzó volt és nagyon bejöttünk egymásnak. 2x majdnem lefeküdtünk, miattam nem. Aztán egyszer amikor úgy éreztem, hogy most minden körülmény adott és tudtam, hogy igazán vágyom rá és láttam rajta, hogy ő is, akkor végül szexeltünk. Megbeszéltük amúgy, hogy ez ennyi. Rendben is volt. A srác utána elég fura lett, szavakkal is nagyon furán fejezte ki magát szex után (angol volt a közös nyelv de azt mindketten nagyon jól beszéljük), és mondta, hogy többet nem akarja. Gondoltam oké. Aztán azért amikor újra találkoztunk társaságban akkor nem úgy tűnt, mint aki nem akarna semmit. Egyfolytában bámult, érdeklődött rólam (nem tőlem), mindig közel állt, nagyon közel stb. Szóval az egész testbeszéde arra engedett következtetni, hogy (eleinte azt hittem nem tetszem neki külsőre eléggé) igazából nagyon is tetszem neki és a közelembe akar lenni, csak nem tudja ezek után hogyan. De mivel nem szólt hozzám és én se hozzá (azt hittem ezt akarja) így úgy voltam vele, hogy mégse akar.

Csak ez az, hogy a testbeszéde tök mást "mondott", mint amit ő verbálisan és ez nagyon zavaró tud lenni. Ilyenkor nem is annyira lehet hinni a másiknak. Én se hittem egy idő után neki, kiindulva abból, hogy a férfiak szexet akarnak, tudja hogy megkaphatná, egyszer volt is, a tudottak alapján 100%, hogy bejövök akkor miért ne akarná. Aztán később beszélgettünk a félreértéseinkről, de a mai napig van olyan amit nem értek.

Ezzel csak azt akarom szemlélteni a kérdéstől függetlenül, hogy oda kell figyelni magunkra és arra, hogy azt közvetítsük amit akarunk, mert könnyen lehet hülye helyzetekbe kerülni, ami akár veszélyes is lehet.

2023. nov. 2. 20:50
 15/23 A kérdező kommentje:
#7 miért van kikötve mennyi ideig mehetek el egy italra? Amikor valaki azt mondja egy ital általában nem 1 db koktélra gondol, ennyi erővel azt 10 perc alatt megiszom és kész, nem? Az pedig hogy hazakísér… kísértek már haza elvárások nélkül, kedves gesztusnak gondoltam itt is. Főleg hogy nem ismertem a várost, gondoltam “még jó hogy elkísér” (bár tudom nem alap). A csóknál pedig nem én kezdeményeztem, elutasítani pedig nem akartam mert nyilvàn nem volt számomra közömbös egyáltalán de az hogy van csók az első randin vs lefekszem e vele óriási különbség.
2023. nov. 2. 21:55
 16/23 A kérdező kommentje:
még annyi hogy nem tudom kinek mi az emberi idő, már eleve sötét volt amikor talalkoztunk (mivel úgy végzett a munkaban) így mindenhogyan jól jött volna a kíséret, ami természetesen nem elvárás, nagylány vagyok, megoldom, de jól esett a felajánlás.
2023. nov. 2. 21:59
 17/23 A kérdező kommentje:
#14: köszönöm a részletes választ, teljesen egyetertek. Nem biztos hogy teljesen független amiről írtál mert nem tudhatom, simán lehet, hogy valamit félreértett, értelemszerűen ha valaki bejön nekem azt általában kimutatom ahogy vele is tettem. Viszont ez nem menti fel a tipi-tapi alól sajnos, mert előre jeleztem hogy nem szeretnék ilyet. Lehet hogy ezelőtt olyan nőkkel volt akik húzták az agyát, vagy tették magukat neki eljátszották hogy nem akarnak semmit aztan bumm mègis minden is volt, fogalmam sincs, nem is ismertem annyira hogy ezeket tudjam róla.
2023. nov. 2. 22:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha kérdést írtál ki róla, akkor "félrevezetted" igazából félreértett téged bizony a nonverbális kommunikációval. Nem menti fel teljesen a viselkedését a tapit értve, de ha úgy vette le, hogy zöld utat adtál akkor csak az szerint viselkedett. Attól még nem erőszakos barom csak élt a "lehetőséggel" nézőpontjából. Akkor lett volna erőszakos ha azok után is erősködött volna hogy ellökted és hasonlók.
2023. nov. 3. 08:21
 19/23 anonim ***** válasza:

#18 #14 vagyok. Azért ez a nőknél nem feltétlen egyértelmű, pláne ha nem ismerik egymást.

Amikor az a srác először megcsókolt, egy bulin voltunk és hát bevallom mind a ketten eléggé spiccesen. Aztán kicsit elvonultunk és hát több is történt mint egy csók, mert pettingeltünk is. Olyan gyorsan történt, hogy alig volt időm reagálni, de nagyon bejött a srác. Pedig egyáltalán nem voltam/vagyok az a típusú csaj aki bárkivel ilyet csinál. Egyáltalán nem, sőt én később vele vesztettem el. Ő akart volna akkor szexelni, de mondtam hogy nem fogok. Tudtam, hogy nem így akarom, nem ott. Ha valami olyat csinált amire mondtam, hogy nem tetszik, nem szeretném, akkor azonnal kérdés nélkül leállt és ez a későbbiek során is így volt. Aztán később amikor színjózanul is beszélgettünk, nyugodt körülmények között, akkor azért ő is bevallotta, hogy ő sem az a típus aki ilyeneket csinál. Nem volt oka hazudni.

A lényeg, hogy ez egy férfinek más, mint egy nőnek. Fizikailag sincsenek egy szinten.

2023. nov. 3. 09:54
 20/23 anonim ***** válasza:

#19:

"Azért ez a nőknél nem feltétlen egyértelmű, pláne ha nem ismerik egymást."

De akkor a férfi is félreértheti a nőt úgy ugyanúgy.

Nem mentegetem, de mint te is írtad fizikailag más szinten vannak. Simán tudnak érzések nélkül szexelni (bár nők is) és ha látja, hogy a nő vevő rá bepróbálkozik, elkapja a hév.

Mondta is a pasas, hogy az iszogatás, csók miatt értelmezte félre a szitut.

"Erre mondta de bezzeg amikor először megcsókolt nem húzódtam el… meg hogy eleve miért egyezek bele az éjszaka közepén egy italozásba ha nem akarok semmit tőle… aztan mondta akkor helo és kiment a kapun."

Nem is erőszakos barom, miről írkálnak össze-vissza? Férfi, aki nem bír magával, hamarább primitív.

Na de ha mosolyog mint a vadalma a kérdező, hogy nem lesz több mint italozás és még viszonozza is a csókot akkor miért csodálkozik hogy a férfi másképp gondolja?

"Mondtam neki jó ötlet, viszont maximum 1-re én haza szeretnék érni majd és nevetve mondtam hogy az az ital tényleg csak ital lesz."

Egyáltalán miért kísértette magát haza vele? Nem kellett volna! Fogjon taxit, menjen buszon, hívjon fel valakit és usinc haza.

24 éves nő akkor miért nem felelősségteljesebb, óvatosabb idegen férfiakkal?

Nem kell adni a jeleket, hogy vevő többre, mint randi/kézfogás.

Már akkor el kellett volna utasítani amikor megcsókolta.

Ez a férfi félreértelmezte őt, de ha nem viselkedik óvatosan lehet akad olyan, akit nem érdekel hogy mit akar ő. Ne

találkozzon olyan féreggel, de legyen két lépéssel a férfiak előtt, gondolkodni próbáljon férfi észszel. Csak ennyi.

2023. nov. 3. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!