Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg félrevezettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg félrevezettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden annyi történt hogy nyaraláson megismerkedtem valakivel, általában csak 1-1 mondatot tudtunk váltani a munkája miatt de egyik nap kérdezte este munka után van e kedvem beülni egy italra. Mondtam neki jó ötlet, viszont maximum 1-re én haza szeretnék érni majd és nevetve mondtam hogy az az ital tényleg csak ital lesz. Mondta oké.

Találkoztunk, minden jó volt jól elbeszélgettünk kb 2 órán át majd még sétáltunk amikor mondtam késő van hazamennék, mondta hazakísér.

A kapuban láttam nagyon be akart jönni, de mondtam neki barátnőkkel jöttem ide többen vagyunk a lakásban illetve nem terveztem semmi ilyet aznap estére…

Még megcsókolt elég intenzíven és konkrétan benyúlt a szoknyám alá (ez a kapuban történt), úgy kellett ellöknöm magamtól mert fel is kapott egy ponton.. Aztán azt kérdezte hogy én most tesztelem őt? Őszintén nem is értettem a kérdést, még most se tudom teljesen mire gondolhatott, mondtam én nem tesztelek senkit, el szeretnék köszönni, előre mondtam hogy csak italra mondok igent. Erre mondta de bezzeg amikor először megcsókolt nem húzódtam el… meg hogy eleve miért egyezek bele az éjszaka közepén egy italozásba ha nem akarok semmit tőle… aztan mondta akkor helo és kiment a kapun.

Most nem tudom, nekem egy csók és szex között baromi nagy a különbség, nem tartom magam egy hitegető prűd valakinek de azért minimum 2 randi után tudnék ilyet számításba venni, de ő szerinte mivel visszacsókoltam, illetve “viccesen” mondtam hogy az csak egy ital lesz (mert hogy nevettem közben, holott csak oldani akartam a feszültséget), az már egyenlő azzal hogy bármi lehet.

Nem irt, azóta nem is beszéltünk.

Mi a véleményetek erről? Gondolom nagyon megosztó ez az egész téma de őszintén szolva nem voltam még ilyen helyzetben mert így még sose ismerkedtem meg senkivel.

24L

2023. nov. 2. 14:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy igazi gyökér. Nem vezetted félre, csak ô akar téged hibáztatni a kialakult helyzetért.
2023. nov. 2. 14:58
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy erőszakos, agresszív pasi, örülj, hogy megszabadultál tőle. Még szerencse, hogy nem erőszakolt meg.
2023. nov. 2. 15:00
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell a szívedre venned. Kifogtál egy erőszakos bunkót, aki első randin meg akart döngetni. Ami pedig azt illeti:

1. Normális körülmények között a kimondott szó az, ami számít. Attól, hogy ő egy csók mögé az "igen, gyere, dugj meg, sőt, hívd a haverjaidat is, és dugjatok partiba" eseménysort gondolta, az az ő beteg fantáziájának eredménye. (Jó, kicsit kiszíneztem, de érted, mire gondolok.) Normális körülmények között ez nem így megy.

2. Még ha valamibe bele is egyezel, azt bármikor jogod van visszavonni.

Én azt mondom, hogy örülj, hogy megszabadultál ettől a tahótól.

2023. nov. 2. 15:00
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy vezetted félre, ez egy tahó bunkó volt.
2023. nov. 2. 15:03
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Jézusom, milyen erőszakos egy nyomorék.

Teljesen jól tetted, hogy visszautasítottad a közeledését, hiszen előre szóltál is, hogy nem lesz ebből több. Nem vagy hibás.

2023. nov. 2. 15:28
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. Én is ezt mondogattam magamnak, hogy mindent előre leszögeztem és így nem lehetek hibás csak nem tudtam nem erre gondolni mert őszintén szólva nekem ez egy traumatikus helyzet volt vagy hogy mondjam. Ott nekem is megfordult a fejemben hogy mi van ha tovább egy és tényleg erőszakos lesz.. semmit nem tudtam volna csinálni kb.

Én mindig szeretek tisztelettudó lenni mindenkivel és sosem akarnék senkit félrevezetni, tudom hogy van akinek első randin is belefér a szex és ezt is tiszteletben tartom de én ilyen vagyok nekem kicsit több idő kell.

2023. nov. 2. 15:38
 7/23 anonim ***** válasza:
13%
Oké, hogy leszögezted, de a "csak egy ital" az azért nem 2 óra + még séta + még haza is kísér + még smaci a kapuban. Ezzel kb 4 ponton lépted/léptétek át a vonalat amit te húztál meg. Ha leszögeztél valamit, az akkor legyen leszögezve akárhogy feszegetik, mert különben rád talál borulni az egész, mint ahogy az most is történt.
2023. nov. 2. 17:08
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként örültem volna a csóknak, és másnap hívtalak volna egy újabb randira. Aztán ha alakulunk, úgyis előbb-utóbb eljutunk az ágyig.
2023. nov. 2. 17:14
 9/23 Senior Séf ***** válasza:
89%
Korrektül viselkedtél,csak az ilyen vadbarmok nem tudják ezt elfogadni.
2023. nov. 2. 17:17
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Engedd el. Igazi suttyó az ilyen, aki azt hiszi, hogy mindent megkaphat, csak mert ő szeretné. Aztán ha mégsem kapja meg, akkor durcizik, mint egy kisgyerek.
2023. nov. 2. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!