Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak az erzelmek ennyire felrevezetni?! Tapasztalatok! 20/l
Két szék közül a földre?:) Beleszerettél valami újba, váltani akartál, de sajnos nem magad miatt gyűjtöttél elég erőt, hanem egy másik pasi miatt. Korrektebb lett volna, ha Te felvállalod, hogy a kapcsolatod nem működik tökéletesen (nem is fog, csak most a semminél és a csalódásnál sokkal jobb lenne Vele), és úgy vetsz véget.
Szerintem így abszolút megérdemelted, és egy marha jó tapasztalat, rakd össze magad, és lehetőleg ne szaladj vissza az exedhez...:/ MAgaddal és vele is kicsesznél.
Wow ez a 2. válaszoló de jó fej (aki nem én vagyok) szerintem küldjünk neki egy zöld felfelé mutató hüvelykujjat :D
Ui: én egy másik ember vagyok, tényleg nem a 2.
Sok olyan srác van, aki szeret olyan nővel flörtölni, aki foglalt. Csak élvezik, és kész. Én is voltam így, amikor megtudta, hogy szingli vagyok menekülni kezdett előlem, nehogy már akarjak valamit (én nem őmiatta szakítottam).
Egyébként meg bárkivel leszel együtt több évig, az átalakul megszokássá, és ilyen fellángolások mindig lesznek. Érdemes mérlegelni, hogy mi mit ér meg, és hogy erősen benne van a pakliban, hogy az új sráccal nem jön össze, vagy nem lesz jó.
Szerintem ezen próbálj túllépni, és örülj a leckének, hogy nem a gyerekeid apját hagytad így ott, hanem előbb megtanultad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!