Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira sört? Velemenyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira sört? Velemenyek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Holnap randizok egy csajjal es arra gondoltam viszek par doboz sört is, hogy oldjuk a hangulatot. Borra is gondoltam, de hat nem vagyok en annyira sznob, vörösboros kolat meg olyan idetlennek tartanek egy randin. Tömenyet nem szeretnek, mert attol tul hamar berugunk. Meg a pezsgön gondolkozom, csak az a helyzet en hangosan szeretek böfögni es attol szoktam jo nagyokat.

Meg soha nem talalkoztunk, interneten ismerkedtünk meg. De hat szeretem a sört, nem akarom en titkolni elötte! Mar elmultunk kiskoruak.

En 26/F, Ö 33/N

2014. aug. 8. 22:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
kérdezd meg szereti-e. semmi gáz nincs abban ha megkérdezed!
2014. aug. 8. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Én örülnék 22L
2014. aug. 8. 22:22
 3/14 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a sört, de amikor a párom első randin vett sört a boltban, hogy akkor igyunk is, kicsit illuzióromboló volt.

Szerintem hagyd későbbre.

2014. aug. 8. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor vigyél pezsgőt és sört is:)

Esetleg böfizel egyet:D

2014. aug. 8. 22:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Vigyél sört, add tudtára már egyből az elején, hogy szereted a sört! A szent sört nem szabad letagadni semmilyen körülmények között!
2014. aug. 8. 22:24
 6/14 A kérdező kommentje:

Na jo olyan nagyokat nem böfögök, meg azert vissza ia fognam magam, de a pezsgötöl is hamar fejre lehet allni. :)

Köszönöm a valaszaitokat. Meg döntöttem el mi lesz, lehet viszek egy sima vörös rozsat, nem kell elkapkodni a dolgokat.

2014. aug. 8. 22:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Én sörnek jobban örülnék, mint a hülye rózsának. Abból mi hasznom van?
2014. aug. 8. 22:35
 8/14 anonim ***** válasza:
..de azt nem lehet meginni:DD/csak viccelek/jó akkor vigyél rózsát
2014. aug. 8. 22:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki :)
2014. aug. 8. 22:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Én biztos nem örülnék neki első randin. Nem is biztos, hogy szereti. Szeretek inni buliban, meg a párommal járunk kocsmázni is randiként, de első alkalommal szerintem illúziórombolóan hatna.
2014. aug. 8. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!