Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtomon kívül beleszerettem egy rosszlányba! Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy olyan lánnyal voltam randin, és beleszerettem, aki utólag kiderült az ő barátnője keze nyomán, hogy a rosszlányok.hun (jelenleg is) árulja magát. Most mit csináljak?2015. szept. 16. 18:52
2/4 anonim válasza:
Egy kapcsolat legalapvetőbb pontja pont az őszinteség lenne. Ő nem csak egy anyajegyet hallgatott el előled a lábujján, ilyenről nem beszélni egy az egyben felér a hazugsággal. Elhiszem, hogy a prostituált is ember érzésekkel, és neki is lehet igénye párkapcsolatra. De akkor ezt vállalja fel őszintén, akkor is ha nehéz, akkor is ha százból 99 kihátrál. Mert igenis joga van a férfinek eldönteni, hogy őt ez zavarja-e vagy sem. Az, hogy a testét pénzért árulja... ott legalább elmondhatja, hogy a saját élete és a saját döntése, másnak nincs hozzá köze. De ha ismerkedik, ha randevúzik, az onnan már a férfira is tartozik.
tl;dr, nem tisztel téged annyira, hogy őszinte legyen. Erre nincs mentség, lépj rajta túl minnél hamarabb.
3/4 anonim válasza:
Ismered a mondást, nem? K.rvából lesz a legjobb feleség.
4/4 anonim válasza:
ha nem tudod, h mit tegyél, akkor vegyél be egy határozottságot adó bogyót, és dönts el, h kell, vagy sem így a csaj, ha egyáltalán te kellenél neki, mert az nem derült ki, h ő viszont szeret-e. Ha nem, akkor meg lényegtelen, h te hogy döntesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!