Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem az egyik fiúbarátomba. Mit tegyek?! (többi lent)
Még nyár végén ismertem meg, egy közös barátunk által.
Sokáig, pontosabban december végéig csak Facebook-on beszélgettünk,december eléjén lett barátnője, nem nagyon beszélgettünk, nem mondhatnám, hogy különösebben mélyen érintett,de mindig is nagyon sokat jelentett nekem, akkor lett fontos, amikor ismerkedésünk elején "belédszerettem" szöveggel "beetetett",megbeszéltünk egy találkozót, amire nem jött el,majd aznap este azt irta, hogy nem lehet köztünk semmi. (szerintem nála ez csak valami fellángolás volt) Akkor még nem igazán fájt, hisz' fel sem fogtam, h "belém szerettek"
Na szóval találkoztunk december végén, majd dec.31.-én nála aludtam. (beszélgettünk, megvigasztaltam, mert a barátnője szakitott vele karácsony előtt 1-2 nappal)
Az utóbbi egy-két hétben egyre inkább azt éreztem, h valami nem jó, arra jöttem rá, h zavar, ha nem ír,ha mással van. Magam sem tudom, h mit érzek, de az biztos, h többet, mint más iránt.. Nem tudom,hogyan mondjam meg neki, h többet érzek iránta, attól félek, h visszautasit, vagy, h megszakítja velem a kapcsolatot.. Nem tudom,h mit tehetnék.Valaki volt már hasonló helyzetben? Ha, igen az a valaki tudna tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!