Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem keres? Mi a jo a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem keres? Mi a jo a felrevezetesben, hazudozasban? Mit csinaltam rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megismerkedtem egy ferfival, egy oran keresztul beszelt Velem de lattam rajta, hogy kozben zavarba van picit mintha a hangja is remegett volna de aztan be is jelolt Facebookon, illetve Ram is irt. Ott is beszelgettunk es olyanokat irt, hogy tetszene Neki az az otlet, ha talalkoznank, vagy hogy azert nem jon be koran a munkahelyemre mert akkor sokan vannak es akkor nem tudnank beszelgetni. Ezutan elkoszontunk, mert mar keso este volt. Nem jott be a munkahelyemre, mert ok mar otthonrol dolgoznak. Rairtam es megkerdeztem, hogy akkor mi lesz a talalkozonkkal, nem szeretne mar talalkozni? Azt mondta, hogy miert ne szeretne. Mondtam, hogy Nekem mostanaban is jo, ha elmegyunk valamerre setalni. Elolvasta erre nem irt vissza. Leirtam, hogy nem szeretnem ha hulyenek nezne, mondta hogy miert tenne nem nez hulyenek.. kerdeztem Tole, hogy akkor melyik nap er ra? Mondta, hogy szerda vagy csutortok.? Irtam, hogy nekem okes a szerda, erre mar nem irt vissza

Ma szerda van de nem keres.

Mire volt jo akkor ez az egesz? Vagy mit var? Ennyire ne tudna csajozni valaki? Olyan elkeseredett vagyok, en azthittem, hogy tenyleg szeretne megismerni:(

O 38 eves (ferfi) en 33.

2020. márc. 18. 16:53
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
62%

Amit a férfi lát ebből:

-szeretne találkozni veled

-de hisztizel

-szerdán ráér

-de gondolkodik h kiváncsi-e valóban erre a hisztire

Tehát próbálj meg nem hisztizni hanem csak egyeztetni vele egy időpontot.

Mikor, hol, kb meddig. Ennyit hozzatok össze.

2020. márc. 18. 16:58
 2/31 A kérdező kommentje:
En irtam neki, hogy akkor talalkozzunk. Vegulis a napig (ma ) eljutottunk. Nem ertem mi lenne olyan nehez benne, ha legalabb ma ramirna, hogy akkor mi lesz..
2020. márc. 18. 17:01
 3/31 anonim ***** válasza:
43%
Mondom ha a hisztizést abbahagyod akk lehet lesz kedve találkozni.
2020. márc. 18. 17:04
 4/31 A kérdező kommentje:
Es megis honnan fogja tudni, hogy abbahagytam e ha nem ir es nem is talalkozunk?:) es tnap elott amikor megbeszeltuk akkor az utolso mondat volt az, hogy jo nekem a szerda.. ezutan semmi “hisztit” nem nyomtam
2020. márc. 18. 17:07
 5/31 anonim ***** válasza:
41%

Onnan fogja tudni ha hiszti nélkül beszélsz hozzá.. tehát pl szeretnéd látni ma.

Nem pedig "mocskosszeméthazugaztmondtadmatali".

2020. márc. 18. 17:16
 6/31 A kérdező kommentje:
De miert kene MEGINT nekem kezdemenyezni? :( ennyi mar csak lehetne benne, ha mar multkor en beszeltem vele meg a mai napot..
2020. márc. 18. 17:18
 7/31 anonim ***** válasza:
31%
Elkurtad. Nem kicsit, nagyon.
2020. márc. 18. 17:21
 8/31 anonim ***** válasza:
27%
Különben is, jogában áll, nem találkozni veled.
2020. márc. 18. 17:21
 9/31 A kérdező kommentje:
Akkor minek beszeli meg velem a mai napot? Jogaban allt volna “lekoptatni” is :) vagy lehetne annyi benne, hogy ir ma hogy neki nem jo es kesz..
2020. márc. 18. 17:22
 10/31 anonim ***** válasza:
80%

Velem majdnem ugyanez volt. A férfi felhozta telefonon, hogy valamikor elmehetnénk X helyre. Én benne voltam, és abban maradtunk, hogy majd megbeszéljük az időpontot. Ő nem írt többet róla, majd rákérdeztem kb 2-szer az elkövetkezendő pár hétben, de mondta hogy mostanában elég sok dolga van. Aztán írtam neki pár héttel később, mikor ignorálta az üzenetem, hogy ha nem akar beszélni, találkozni mondja meg. Erre felhívott 1 nappal később, hogy elutazott azért nem válaszolt, de másnap ráérne egy pár órára, amit másnap le is mondott, mert hogy maradt elintézni való dolga. Na nem is kerestem többet, a második "nem érek rá" után hagynom kellett volna. :) Szerintem te is hanyagold ezt.

Nem értem mire jó az ilyen.

2020. márc. 18. 17:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!