Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem keres? Mi a jo a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem keres? Mi a jo a felrevezetesben, hazudozasban? Mit csinaltam rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megismerkedtem egy ferfival, egy oran keresztul beszelt Velem de lattam rajta, hogy kozben zavarba van picit mintha a hangja is remegett volna de aztan be is jelolt Facebookon, illetve Ram is irt. Ott is beszelgettunk es olyanokat irt, hogy tetszene Neki az az otlet, ha talalkoznank, vagy hogy azert nem jon be koran a munkahelyemre mert akkor sokan vannak es akkor nem tudnank beszelgetni. Ezutan elkoszontunk, mert mar keso este volt. Nem jott be a munkahelyemre, mert ok mar otthonrol dolgoznak. Rairtam es megkerdeztem, hogy akkor mi lesz a talalkozonkkal, nem szeretne mar talalkozni? Azt mondta, hogy miert ne szeretne. Mondtam, hogy Nekem mostanaban is jo, ha elmegyunk valamerre setalni. Elolvasta erre nem irt vissza. Leirtam, hogy nem szeretnem ha hulyenek nezne, mondta hogy miert tenne nem nez hulyenek.. kerdeztem Tole, hogy akkor melyik nap er ra? Mondta, hogy szerda vagy csutortok.? Irtam, hogy nekem okes a szerda, erre mar nem irt vissza

Ma szerda van de nem keres.

Mire volt jo akkor ez az egesz? Vagy mit var? Ennyire ne tudna csajozni valaki? Olyan elkeseredett vagyok, en azthittem, hogy tenyleg szeretne megismerni:(

O 38 eves (ferfi) en 33.

2020. márc. 18. 16:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
31%
De, ő nem mondta, hogy szerdán találkoztok. Konkrétan nem is ígért semmit.
2020. márc. 18. 19:48
 22/31 A kérdező kommentje:
Felvetette, hogy a munkahelyen kivul is talalkozhatunk. O kerdezte meg, hogy szerda vagy csutortok? En a szerdat valasztottam, lattamozta gondoltam megertette es majd szerdan ir es pontositunk, hogy mikor hol. :) de ugye ez nem tortent meg..
2020. márc. 18. 19:51
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha holnapra sem, akkor felejtsd el. Csak játszik. Esetleg ráírhatsz, hogy hello, akkor randi? De, szerintem nincs értelme. Vagy nem jössz be neki, vagy elijesztetted.
2020. márc. 18. 20:35
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy fog irni. Lehet, hogy valamivel elijesztettem, de az utolso par mondatunkban azt beszeltuk meg, hogy ma talalkozunk, akkor lehetett volna benne ennyi, hogy nem kerdezi meg, hogy melyik nap jo Nekem..:) igazabol legszivesebben rairnek, hogy megis mit szorakozik 38 evesen de nem er ennyit..
2020. márc. 18. 20:42
 25/31 A kérdező kommentje:
Ja es termeszetesen egesz delutan aktiv volt chaten, nem tudom mit var, vagy hogy ez mire ment ki..
2020. márc. 18. 20:44
 26/31 anonim ***** válasza:
31%

De, ő nem mondta, hogy ok a szerda. Csak megkérdezte, hogy melyik nap érsz rá. Te, mondtad, hogy szerdán. Ha, mondta volna, hogy ok, szerdán x időben, y helyen találkozunk, akkor vert volna át.

Fogadd el, hogy nem kellesz neki. Ha már te is azt, írod, hogy lehet, hogy elijesztetted, akkor biztos van oka a meghátrálására.

2020. márc. 18. 21:56
 27/31 A kérdező kommentje:
Mert masra nem tudok gondolni. Az utolso kb 10 levelezesunk arrol szolt, hogy miert ne akarna talalkozni, o nem nez hulyenek es, hogy neki jo a szerda/csutortok. Erre valaszoltam a szerdat majd eltunt. Masrol nem is beszeltunk neten keresztul.. de ha meg elobe “elijesztettem” akkor minek jelolt be, irt olyanokat, amibol nyilvanvalo az, hogy szeretne talalkozni. Ezert vagyok nagyon duhos/csalodott.
2020. márc. 18. 22:18
 28/31 anonim ***** válasza:
16%

Fogd már fel, hogy nem kellesz neki!

Ha kellenél neki, akkor konkrétan letisztázta volna a tali időpontját és nem eltűnt volna! De mivel eltűnt, és nem válaszolt, így egyértelmű! Csak te nem fogadod el, ahogy az ilyen válaszokat sem! Fordulj orvoshoz, mert te se vagy normális az fix!....

2020. márc. 18. 22:26
 29/31 anonim ***** válasza:
48%
Olyan durván nem fogalmaztam volna, mint az utólsó. De, az a
2020. márc. 18. 23:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Lényege. Nehéz, de fogadd el.
2020. márc. 18. 23:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!