Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem keres? Mi a jo a felrevezetesben, hazudozasban? Mit csinaltam rosszul?
Sziasztok.
Megismerkedtem egy ferfival, egy oran keresztul beszelt Velem de lattam rajta, hogy kozben zavarba van picit mintha a hangja is remegett volna de aztan be is jelolt Facebookon, illetve Ram is irt. Ott is beszelgettunk es olyanokat irt, hogy tetszene Neki az az otlet, ha talalkoznank, vagy hogy azert nem jon be koran a munkahelyemre mert akkor sokan vannak es akkor nem tudnank beszelgetni. Ezutan elkoszontunk, mert mar keso este volt. Nem jott be a munkahelyemre, mert ok mar otthonrol dolgoznak. Rairtam es megkerdeztem, hogy akkor mi lesz a talalkozonkkal, nem szeretne mar talalkozni? Azt mondta, hogy miert ne szeretne. Mondtam, hogy Nekem mostanaban is jo, ha elmegyunk valamerre setalni. Elolvasta erre nem irt vissza. Leirtam, hogy nem szeretnem ha hulyenek nezne, mondta hogy miert tenne nem nez hulyenek.. kerdeztem Tole, hogy akkor melyik nap er ra? Mondta, hogy szerda vagy csutortok.? Irtam, hogy nekem okes a szerda, erre mar nem irt vissza
Ma szerda van de nem keres.
Mire volt jo akkor ez az egesz? Vagy mit var? Ennyire ne tudna csajozni valaki? Olyan elkeseredett vagyok, en azthittem, hogy tenyleg szeretne megismerni:(
O 38 eves (ferfi) en 33.
Mert unatkozik, azért válaszol az amúgy is erőltetett irogatásodra, de mivel nem akar megbántani, így illemből belemegy a"játékba" hogy akkor találkoztok, amiből ő pontosan tudja, hogy sohasem lesz belőle semmi, de így kerek perec nem meri vállalni, hogy nem érdekled és mást keres, vagy már van is valaki jobb a képben. Viszont így tartalék, pót játékos vagy, akit le ültetett a kispadra, majd elővesz, mikor nem jött jobb és ennek hiányában jó leszel te is , mint egy pótlék!
Na ezért van ez.
Sajnálom, hogy ilyen kárörvendő, rosszindulatú válaszokat kaptál az elején. Mint a keselyűk.
A pasi.....érezd magad szerencsésnek, hogy nem lett szorosabb kapcsolatod egy ilyen kreténnel.
De ha ilyen a zsánered - amit nem hinnék- na, itt találsz bőven.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!